4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Vrijstaande recreatiewoning Nieuwbouw

Zuid-Nederland, Nederland

2Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Mooie moderne recreatiewoning met een strak design.nnDeze recreatiewoning is ruim opgezet en geschikt voor vier personen. De recreatiewoning is voorzien van veel gemakken zoals een luxe keuken met vaatwasser, koel- vriescombinatie en combimagnetron.
€109.500

Villa

Spanje

2Slaapkamer
2Badkamer
2Picture
€189.000

Villa

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
€235.000

Grote bungalow met eigen zwembad

Middellandse Zee, Turkije

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
€269.000

Kasteel of landgoed

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
67Picture
Op een unieke, zeer rustige locatie en midden op 25 hectare grond ligt dit fenomenale landgoed, de afgelopen jaren zorgvuldig gerestaureerd met een zeer hoog afwerkingsniveau en met creatie van veel licht binnenin de woning.
€990.000

Appartement

Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
€365.000

Appartement

Murcia, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€195.000

2 slaapkamer appartement in de provincie Alicante te koop

Alacant, Spain

2Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Dit appartement aan zee te koop is gelegen in Villajoyosa, provincie Alicante, Spanje. De woning biedt zeezicht en directe toegang tot Paraiso Beach. De haven en de boulevard hebben veel charme en de fel gekleurde gevels van de huizen van Villajoyosa zijn een bijzonder hoogtepunt.
€319.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

3Slaapkamer
2Badkamer
2Picture
Modern project voor de bouw van een gelijkvloerse nieuwbouw villa met strakke lijnen en grote raampartijen voor een optimaal gebruik van ruimte en speelse overgang tussen interieur en exterieur.
€387.000
6512 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.