4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00
 

Home Away – 728-90

Een vakantiewoning kopen? Start uw zoektocht

Wilt u een vakantiewoning kopen in Zuid-Europa? Of een appartement of villa met uitzicht op zee? Misschien zoekt u het toch dichterbij huis en overweegt u een chalet te kopen op een recreatiepark. De Second Home beurs biedt u het meest complete aanbod onder één dak. Dat tweede huis voor die prachtige vakantie of als belegging. Welke vorm u ook zoekt, het begint op de Second Home beurs in Jaarbeurs Utrecht. Blijft u dromen? Of komt u langs?

Hieronder vindt u het uitgebreide aanbod van onze exposanten, maar ook van niet – exposanten en particulieren die woningen aanbieden.

More options
Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Type Palthe - nr. 76

Overijssel, Netherlands

3Slaapkamer
1Badkamer
22Picture
€89.500

Villa met 4 slaapkamers te koop in Marbella West

Malaga, Spain

4Slaapkamer
4Badkamer
14Picture
Deze exclusieve villa te koop in Marbella is gelegen in een mooie residentiële wijk van Guadalmina Baja in San Pedro de Alcantara, Marbella West.
€1.990.000

Type Grand Prestige - nr. 187

Limburg, Netherlands

3Slaapkamer
2Badkamer
26Picture
€229.500

Cabopino, Marbella

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Dit innovatieve woonproject in Cabopino ligt op een van de mooiste plekjes in de gemeente Marbella aan de Costa del Sol.
€650.000

Costa Blanca Noord

Alicante, Spain

5Slaapkamer
4Badkamer
15Picture
Deze 5 slaapkamer woning bevindt zich in een ruim opgezette en groene woonwijk in Benidoleig met uitzicht over de vallei richting de zee.
€315.000

Appartement Nieuwbouw

Bernese Highlands, Zwitserland

2Slaapkamer
1Badkamer
5Picture
.
€550.000

Architectonische villa in Piemonte

Piemont, Italië

4Slaapkamer
4Badkamer
6Parkeerplaats
19Picture
Moderne nieuwe villa - gebouwd in 2012 - op een prachtige panoramische locatie aan de rand van het door Unesco beschermde natuurgebied van Barolo in de Langhe, regio Piemonte.
€675.000

Villa

Murcia, Spain

3Slaapkamer
3Badkamer
7Picture
€239.900

Type Eifel - nr. 41

Noord-Rijnland-Westfalen, Germany

3Slaapkamer
1Badkamer
23Picture
€89.500
6753 Results returned.Per Page

 

peugot

Informatie over het kopen van een vakantiewoning

U wilt een vakantiewoning kopen? In onze landendossiers vindt u specifieke informatie over het investeren in vastgoed in binnen- of buitenland.

Whitepapers over de aankoop van een vakantiewoning

U bent van plan om een vakantiewoning te kopen? Download onze whitepapers en lees alles over het aankoopproces in het land waar u een vakantiewoning wilt gaan kopen.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.