8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

 

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Chaletpark Buitengoed Gaasterland

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Chaletpark Buitengoed Gaasterland is onderdeel van camping de Bosrand in Oudemirdum, met ruime huurkavels voor chalets omgeven door veel groen en een mooie waterpartij. Het is buitengewoon genieten in het bijzondere Gaasterlandse, glooiende landschap met bossen en de Friese meren.
Price on request

Type Veenoord - nr. 12

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
Prachtige, vrijstaande, gelijkvloerse chaletwoningGelegen op een rijk begroeide kavel eigen grondMidden op de Veluwe, omringd door bossen en landerijenMidden op de Veluwe, omringd door bossen en Landerijen en dicht bij Elburg, staat deze chaletwoning te koop.
€99.500

Chalet

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
3Badkamer
26Picture
€198.000

De Kuilart

Friesland, Nederland

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Altijd al een eigen tweede huis willen hebben aan het water? Je wilt ruimte en rust te midde van een groen en weids waterlandschap. Maar ook faciliteiten zoals o.a. binnenzwembad, restaurant aan het water en jachthaven, zodat iedereen zich vermaakt en jij kunt ontspannen.
Price on request

Camping de Bouwte

Groningen, Nederland

2Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Chaletpark de Bouwte biedt u de mogelijkheid een chalet te kopen in het pittoreske plaatsje Midwolda. Verscholen in de prachtige natuur van Groningen ligt het kleinschalige chaletpark waar u in uw eigen chalet het hele jaar kunt genieten van vakantie. Koop uw eigen droomhuis aan het water.
Price on request

Chalet - nr. 19

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
23Picture
Zeer fraai dubbelchalet op eigen grondGelegen in de Veluwse bossen met uitzicht op mooie vijverpartijWoonkamer voorzien van inbouwverlichting en buitenscreens tegen de zonStap dit zeer fraaie dubbelchalet op eigen grond binnen en het uitzicht op de mooie vijverpartij, waar het chalet direct aan gre
€125.000

Type A-Symetrico Super - nr. 1

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
29Picture
Hoogwaardig afgewerkt chalet op eigen grond, op een veelzijdig parkAan het water met vrij uitzicht over de uitwaarden van de afgedamde MaasSfeervolle tuin rondom met schitterend aangelegd, verhoogd terrasDit betreft een uniek gelegen, uitstekend onderhouden, goed geïsoleerd en hoogwaardig
€129.000

Chalet Nieuwbouw

Oberösterreich, Oostenrijk

1Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
9Picture
Chalet Altaussee Deze 4-persoons chalet van ca. 64 m² beschikt over een sfeervolle woonkamer, een luxe keuken (met o.a.
€207.000

Chalet

Malaga, Spanje

3Slaapkamer
0Badkamer
14Picture
€26.445

chalet inclusief 460m2 eigen grond

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
8Picture
€91.499

Type Stern

Overijssel, Nederland

3Slaapkamer
2Badkamer
28Picture
6-persoons WaterlodgesTerras met uitzicht over het waterGarantierendement van 5,5% netto (tot 1 januari 2028, inclusief onderhoud)Op Vakantiepark Giethoorn, midden in het centrum van Giethoorn, vind je deze waterlodges.
€151.666

Type Cube L'Avenir - Jeneverbes nr. 17

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
24Picture
Modern en luxueus L-vormig chaletOp het zeer complete Droompark De Zanding, naast Nationaal Park De Hoge VeluweGoede verhuurmogelijkheden, maar verhuur is niet verplichtOp het zeer complete Droompark De Zanding, naast Nationaal Park De Hoge Veluwe, staat dit moderne en luxueuze L-vormige chalet te
€199.000
118 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.