26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Chalet kopen

Genieten en ontspannen in uw eigen chalet in een bosrijke omgeving of aan zee. Het kopen va neen chalet kan interessant zijn omdat de aanschaf waarde vaak aantrekkelijk is en er ook nog goede rendementen behaald kunnen worden

Genieten van vrijheid, koop een chalet

chalet te koopDe reden waarom mensen een chalet kopen is voor iedereen anders. De een koopt een chalet omdat hij wil genieten van zijn vrijheid in een natuurlijke omgeving. Een andere reden waarom mensen een chalet kopen is rendement. De ideale mix is natuurlijk verhuren en er ook zelf van genieten.

Is een chalet kopen financieel aantrekkelijk?

Het antwoord op deze vraag is uiteindelijk afhankelijk of u uw chalet ook gaat verhuren. Dit is namelijk de sleutel tot rendement en kan de koop van een chalet erg interessant maken. Voordeel wanneer u een chalet koopt is dat de aanschafprijs over het algemeen lager is dan dat van een ander type vakantiewoning.

Chalet kopen met alle gemakken van thuis

De kwaliteit van chalets is de laatste jaren enorm verbeterd. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en van binnen zijn ze van alle gemakken voorzien die je mag verwachten in een vakantiewoning.

Chalet kopen op eigen grond of pachten?

Als u een chalet gaat kopen heeft u vaak de mogelijkheid om de grond te kopen of te pachten. Voor beide opties zijn voor en nadelen wanneer u een chalet koopt. Wanneer u kiest om de grond te pachten heeft u het voordeel dat de totale kosten lager zullen zijn op het moment dat u een chalet koopt. Nadeel hieraan is dat de grondeigenaar in de loop van de tijd het contract beëindigd of niet meer verlengd. Wanneer u besluit een chalet te kopen op eigen grond zult u deze grond moeten betalen. Dit is natuurlijk even een investering maar op lange termijn wel de meest zekere.

Chalet te koop? waar begint mijn zoektocht

Gaat u een vakantiewoning kopen dan kan het aanbod hieronder een goede start zijn om u te oriënteren. Daarnaast is een bezoek aan de Second Home Beurs ook altijd mogelijk. Hier staan altijd een aantal chalet bouwers die ook een aantal woningen presenteren op de beurs. Zo heeft u dus de mogelijkheid om eens laagdrempelig rond te kijken en zich te oriënteren voordat u een chalet zou willen kopen.

 

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Chalet Bestaande bouw

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
20Picture
Op Chaletpark Boomans te Aalten is dit goed onderhouden recreatiechalet gelegen op een perceel 200 m2 , gelegen in een rustige, bosrijke omgeving. nHet betreft een onderhoudsvriendelijke chalet met kunststof kozijnen en een vrijstaande houten berging.
€49.500

Type 6 persoons chalet - nr. 201

Overijssel, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
23Picture
€89.000

Chalet Bestaande bouw

Gelderland, Nederland

3Slaapkamer
1Badkamer
1Parkeerplaats
11Picture
Op de Veluwe in Garderen bieden wij een 44m² chalet aan met 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet en een grote woonkamer met aparte keuken. Het chalet staat op een ruim kavel met vrij uitzicht de bossen in.
€49.500

Chalet - nr. 148

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
17Picture
€27.995

Type Chalet - nr. 129

Limburg, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
15Picture
€65.000

Vierwoning in Bosque de las Lomas, Blue Lagoon, Costa Blanca

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
2Badkamer
17Picture
Zeer dicht bij de golfbaan van Villamartin, ligt de woonwijk Bosque de las Lomas, in een gebied dat de commerciële gebieden en stranden met golfbanen verbindt. Woning type duplex, verdeeld over 3 slaapkamers en 2 badkamers met twee grote terrassen van respectievelijk 22m2 en 13 m2.
€117.900

Chalet Bestaande bouw

Granada, Spanje

5Slaapkamer
2Badkamer
38Picture
Maison jumelée spacieuse dans un quartier calme. Rez de chaussée dispose d'une cuisine / salon, deux salles de bains, deux chambres, garage pour deux voitures et un patio à l'arrière.
€124.900

Chalet - nr. F23

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€63.500

Chalet L’Écureuil Noir

Valais, Zwitserland

3Slaapkamer
2Badkamer
4Picture
Op een rustige locatie op 1350m hoogte in Mayens-de-Chamoson, op slechts 5 minuten rijden van Ovronnaz, ligt Chalet l’Ecureuil Noir (de zwarte eekhoorn) en kijkt uit op het schitterend bergmassief van de 2.969m hoge Haut de Cry.
€466.000

Chalet - nr. 348

Noord-Holland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
22Picture
€129.000

Chalet

Alicante, Spanje

3Slaapkamer
1Badkamer
18Picture
€192.000

Chalet - nr. 160

Gelderland, Nederland

2Slaapkamer
1Badkamer
16Picture
€79.500
125 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.