28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Vakantiewoning in Amerika kopen

Amerika is een opkomende bestemming als het gaat om de aankoop van vakantiewoningen. Steeds meer mensen zien de Verenigde Staten als de ideale bestemming voor hun tweede huis. De populariteit komt mede doordat het steeds goedkoper wordt om deze bestemming te bereiken. Florida blijft nog altijd de favoriete regio als het gaat om de koop van de vakantiewoning. Het aangename klimaat speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol.

The American dream? Koop een vakantiewoning in Amerika

vakantiewoning in Amerika kopenWanneer u onroerend goed in Amerika koopt zijn er in principe 2 stadiums:
– Teken een (voorlopig) koopcontract voor het huis. Dit kan door middel van het scannen van een getekend document tezamen met een kopie van een identiteitsbewijs.

– Tekenen van de “closing documents”: na het tekenen van deze closing documents bent u de eigenaar van het huis, mits de benodigde fondsen aanwezig zijn.

Het kopen van een huis kan op verschillende manieren (en verschilt per staat), waarvan de meest gangbare zijn:

– Quit Claim Deed: het huis wordt gekocht met alle problemen die op het huis kunnen rusten. (schulden, achterstand met onroerend goedbelasting, claims tegen de vorige eigenaar resulterend in eventuele beslagen)

– Warranty Deed met verzekering van de Title Company: Dit is verreweg de beste manier om een huis te kopen in Amerika. Wij adviseren ten zeerste om slechts op deze wijze een huis te kopen hoe goed een koop op “quit claim” basis ook moge klinken. Een Warranty Deed uitgegeven door een verzekeringsmaatschappij verzekert u ervan dat alle schulden en beslagen betaald zijn ten tijde van het passeren van het huis. Daarnaast bent u er dan ook 100% van verzekerd dat u gegarandeerd de eigenaar bent zonder beslagen of claims van derden. Mocht er uiteindelijk toch iemand met een claim komen dan bent u via de verzekeringsmaatschappij gevrijwaard.

Title Insurance zijn gelicenseerde en zwaar gereguleerde onafhankelijke bedrijven die de belangen behartigen van zowel kopers als verkopers in Amerika. Zij zullen de eigendomsakte ook voor u registreren bij gemeentelijke instellingen. Afhankelijk van de staat waar de koop plaatsvindt ontvangt u onmiddellijk of tot 6 maanden na de koop de geregistreerde eigendomsakte. Wanneer u uw eigendom wenst te verhuren dan is het het beste dat u een Amerikaanse B.V. opricht: een zogenaamde LLC. (Limited Liability Company), wat de beste manier is om uw investering een legale bescherming te bieden. Normale verzekeringspolissen op uw huis dekken normaal gesproken tot een bedrag van $ 1 miljoen tegen ongelukken van uw huurders. Wanneer een huurder voor een hogere schadevergoeding zou willen claimen is uw maximale verlies de onroerend goedwaarde binnen uw B.V. en niet uw gehele vermogen.

Een LLC kan redelijk snel en goedkoop worden opgericht. Nadat u een huis koopt in Amerika dient u een ITIN. (Individual Taxpayer Identification Number) aan te vragen. Dit is gratis en kan door onze lokale beheerders worden aangevraagd. Naast inkomstenbelasting (ingeval u uw huis verhuurt) dient u ook onroerendgoedbelasting te betalen. Inkomstenbelastingen zijn relatief laag en reden voor de populariteit van dit type investering onder Europese beleggers. Het lijkt een dooddoener maar zeker in Amerika geldt: of u het huis voor eigen gebruik of voor de verhuur koopt: vergewis u ervan dat u met een betrouwbare partner in zee gaat of dat u lokale contacten heeft die uw bezit op regelmatige basis in de gaten kunnen houden.

Gelijk hebben in Amerika is één ding, maar uw gelijk halen is kostbaar en tijdrovend.

 

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Amerika? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Populair
  • Random
Grid
List
Kaart

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Florida, Verenigde Staten

4Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
6Picture
Vind uw perfecte resort-stijl vakantiehuis in Windsor at Westside. Ontdek onze collectie grootschalige ontwerpen, variërend van 4-9 slaapkamers en 3,5-6 badkamers met lofts.
€325.000

Villa Nieuwbouw

Florida, Verenigde Staten

5Slaapkamer
4.5Badkamer
2Parkeerplaats
6Picture
Solara Resort is uw kans om een deel van de magie te bezitten. Vakantiehuizen en rijtjeshuizen in Solara zullen pronken met Mattamy Homes 'handelsmerk stijlvolle buitenkant en goed ingerichte interieur, variëren van 3 tot 9 slaapkamers en beschikken over een privé zwembad voor u en al uw gasten.
€342.000

Vrijstaande vakantiewoning Nieuwbouw

Florida, Verenigde Staten

4Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
7Picture
€305.000

Villa

Florida, Verenigde Staten

11Slaapkamer
7Badkamer
6Parkeerplaats
14Picture
Geniet van het mooiste leven in dit prachtige Franse kasteel, op een uitstekende locatie met uitzicht op het prachtige lake Bessie in de gerenommeerde Isleworth Golf & Country Club. Elegante afwerkingen van hout, graniet en marmer zetten de toon voor dit drie verdiepingen tellende huis.
$6,195,000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

4Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
11Picture
Investering / vakantie villa aan Golfbaan + Zwembad. 30 min van Disney zowel Shortterm als Long term verhuur mogelijk.2017 gerenoveerd met nieuw tapijt in slaapkamers en geheel geschilderd van binnen.
€179.000

Villa Nieuwbouw

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
5Picture
Diverse nieuwbouwvilla's op een prachtige locatie, zie de brochure voor meer info.
€500.000

Apartment Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
3Badkamer
9Picture
Sanctuary is een luxe appartemententoren in zonnige Orlando, FL. Dit gebouw staat bekend om zijn extreem ruime appartementen, die zich uitstrekken van 130 tot 230 vierkante meter. Dit met een tot drie slaapkamers.
€760.000

Appartement Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

2Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
530 East Central is een complex met uitzicht op het prachtige Eola Park. 530 East Central, gebouwd in 1985, is een van de eerste hoge appartemententorens in het centrum van Orlando.
€270.000

Appartement Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

2Slaapkamer
2Badkamer
12Picture
Vue bij Lake Eola is een luxe hoge toren in Downtown Orlando. Het heeft een prachtig uitzicht op het meer van Eola en de omliggende stad.
€265.000

Appartement Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

2Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
Gelegen in de populaire omgeving van Orlando, ligt Metropolitan aan Lake Eola. Het betreft een 6 verdiepingen tellend gebouw met slechts 128 eenheden. Het gebouw biedt diverse eenheden van 1 tot 3 slaapkamers en 1 tot 2 badkamers.
€160.000

Appartement Bestaande bouw

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
1Badkamer
14Picture
De Star Tower biedt haar bewoners een prachtig en eigentijds 18 verdiepingen tellend gebouw in Downtown Orlando, FL. De Star Tower biedt een spectaculair uitzicht op de stad. Met slechts 100 eenheden in het gebouw hebben de Star Tower appartementen diverse indelingen van 1 tot 3 slaapkamers.
€277.000

Villa Nieuwbouw

Florida, Verenigde Staten

6Slaapkamer
3Badkamer
22Picture
Nieuwbouwwoning
€300.000
19 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.