6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Vakantiewoning in Amerika kopen

Amerika is een opkomende bestemming als het gaat om de aankoop van vakantiewoningen. Steeds meer mensen zien de Verenigde Staten als de ideale bestemming voor hun tweede huis. De populariteit komt mede doordat het steeds goedkoper wordt om deze bestemming te bereiken. Florida blijft nog altijd de favoriete regio als het gaat om de koop van de vakantiewoning. Het aangename klimaat speelt hierbij uiteraard een belangrijke rol.

The American dream? Koop een vakantiewoning in Amerika

vakantiewoning in Amerika kopenWanneer u onroerend goed in Amerika koopt zijn er in principe 2 stadiums:
– Teken een (voorlopig) koopcontract voor het huis. Dit kan door middel van het scannen van een getekend document tezamen met een kopie van een identiteitsbewijs.

– Tekenen van de “closing documents”: na het tekenen van deze closing documents bent u de eigenaar van het huis, mits de benodigde fondsen aanwezig zijn.

Het kopen van een huis kan op verschillende manieren (en verschilt per staat), waarvan de meest gangbare zijn:

– Quit Claim Deed: het huis wordt gekocht met alle problemen die op het huis kunnen rusten. (schulden, achterstand met onroerend goedbelasting, claims tegen de vorige eigenaar resulterend in eventuele beslagen)

– Warranty Deed met verzekering van de Title Company: Dit is verreweg de beste manier om een huis te kopen in Amerika. Wij adviseren ten zeerste om slechts op deze wijze een huis te kopen hoe goed een koop op “quit claim” basis ook moge klinken. Een Warranty Deed uitgegeven door een verzekeringsmaatschappij verzekert u ervan dat alle schulden en beslagen betaald zijn ten tijde van het passeren van het huis. Daarnaast bent u er dan ook 100% van verzekerd dat u gegarandeerd de eigenaar bent zonder beslagen of claims van derden. Mocht er uiteindelijk toch iemand met een claim komen dan bent u via de verzekeringsmaatschappij gevrijwaard.

Title Insurance zijn gelicenseerde en zwaar gereguleerde onafhankelijke bedrijven die de belangen behartigen van zowel kopers als verkopers in Amerika. Zij zullen de eigendomsakte ook voor u registreren bij gemeentelijke instellingen. Afhankelijk van de staat waar de koop plaatsvindt ontvangt u onmiddellijk of tot 6 maanden na de koop de geregistreerde eigendomsakte. Wanneer u uw eigendom wenst te verhuren dan is het het beste dat u een Amerikaanse B.V. opricht: een zogenaamde LLC. (Limited Liability Company), wat de beste manier is om uw investering een legale bescherming te bieden. Normale verzekeringspolissen op uw huis dekken normaal gesproken tot een bedrag van $ 1 miljoen tegen ongelukken van uw huurders. Wanneer een huurder voor een hogere schadevergoeding zou willen claimen is uw maximale verlies de onroerend goedwaarde binnen uw B.V. en niet uw gehele vermogen.

Een LLC kan redelijk snel en goedkoop worden opgericht. Nadat u een huis koopt in Amerika dient u een ITIN. (Individual Taxpayer Identification Number) aan te vragen. Dit is gratis en kan door onze lokale beheerders worden aangevraagd. Naast inkomstenbelasting (ingeval u uw huis verhuurt) dient u ook onroerendgoedbelasting te betalen. Inkomstenbelastingen zijn relatief laag en reden voor de populariteit van dit type investering onder Europese beleggers. Het lijkt een dooddoener maar zeker in Amerika geldt: of u het huis voor eigen gebruik of voor de verhuur koopt: vergewis u ervan dat u met een betrouwbare partner in zee gaat of dat u lokale contacten heeft die uw bezit op regelmatige basis in de gaten kunnen houden.

Gelijk hebben in Amerika is één ding, maar uw gelijk halen is kostbaar en tijdrovend.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Amerika? Download het whitepaper

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random

Nieuwbouw

Verenigde Staten

6Slaapkamer
3Badkamer
22Picture
Nieuwbouwwoning
€300.000

The Retreat At ChampionsGate

Florida, Verenigde Staten

6Slaapkamer
6Badkamer
2Parkeerplaats
4Picture
De perfecte korte termijn verhuur woning goed rendement. Florida Solutions BV is de Lennar USA specialist van Nederland en België.
€434.000

investeer in een condo

Florida, Verenigde Staten

2Slaapkamer
2Badkamer
3Picture
Investeer in een appartement in Florida "Goed rendement"vanaf €50.
€68.000

Tradewinds Homosassa

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
2.5Badkamer
2Parkeerplaats
6Picture
Tradewinds villa met aanleg steiger naar Golf van Mexico
€349.000

Townhome Napels

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
2.5Badkamer
2Parkeerplaats
14Picture
Zeer netje gated community in Napels. Voormalig model woning luxe afgewerkt. A/C en vloerbedekking zijn in november 2016 vervangen. Wasmachine + droger zijn er ook bij in begrepen.
€210.000

Country Creek Dr

Florida, Verenigde Staten

2Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
11Picture
Appartement met mooiste uitzicht van de golfclub
€173.000

The Courtyard at Heritage Green

Florida, Verenigde Staten

4Slaapkamer
4Badkamer
3Parkeerplaats
3Picture
The Courtyard at Heritage Green
€580.000

The Aberdeen Cottage met uitzicht op meer bij golfbaan - Florida

Florida, Verenigde Staten

3Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
3Picture
The Aberdeen Cottage uitzicht op meer bij golfbaan
€263.000

Vakantie Villa in gated community

Florida, Verenigde Staten

4Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
12Picture
Nette vakantie woning met zwembad in de omgeving van Orlando.
€179.000

Vakantie villa bij golfbaan

Florida, Verenigde Staten

4Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
6Picture
Er is geen omschrijving van deze vakantiewoning
€234.000

Vakantie woning met property management

Florida, Verenigde Staten

0Slaapkamer
0Badkamer
1Picture
Florida Solutions biedt Nederlands property management aan voor het beheer van u vakantie woning in Florida.
€49

Nieuwbouwvilla in Florida

Florida, Verenigde Staten

13Slaapkamer
12Badkamer
16Picture
Nieuwbouwvilla met 5 slaapkamers tot 13 slaapkamers op ruime kavels. De grootste woning wordt sleutelklaar geleverd met 13 slaapkamers en 12 badkamers.Verhuur voor 5, 10 of 15 jaar.
€275.000
15 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.