9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Vakantiewoning in Frankrijk kopen

Verliefd geworden op Frankrijk? Je bent niet alleen! Steeds meer Nederlanders vinden hun weg richting het Zuiden en dromen van een tweede huis aan de Atlantische of Middelandse zee. Het aangename klimaat, de kwalitatieve wijn, de heerlijke keuken en rijke geschiedenis maken het voor velen dé ultieme reisbestemming

Frankrijk als bestemming voor uw vakantiewoning

vakantiewoning in frankrijk kopenLeven als een god in Frankrijk (cfr. een gemakkelijk, onbezorgd leven leiden), wie wil dat nu niet? Mensen die een vakantiewoning in Frankrijk kopen zetten in ieder geval een stap in de goede richting.

In Frankrijk vind je een ongekende diversiteit terug. Vlieg naar de Côte d’Azur, bekend als één van de duurste en meest luxueuze plekken van de wereld, ga op uitstap naar het romantische Parijs met de auto, of vertrek naar de met wijn gevulde Bordeaux streek. Frankrijk heeft naast zijn natuur, cultuur, ‘haute cuisine’ en geschiedenis héél wat te bieden.

Dagelijks vertrekken diverse vluchten van Schiphol, Eindhoven en Maastricht richting ‘la France’. Zo kan je wanneer je maar wil naar je eigen tweede thuis.

De smaak te pakken? Laat je eerst goed informeren! De aankoop van een tweede huis in het buitenland verloopt namelijk anders dan in ons land. Verschillende onafhankelijke adviseurs en vastgoedaanbieders kunnen u informeren over het kopen van een vakantiewoning in Frankrijk. Waar en wanneer? Dat kan op de Second Home beurs in de Jaarsbeurs Utrecht. Oh ja! Vergeet vooral ook niet weg te dromen van de vele mooie huizen, wijngaarden en villa’s in het warme Zuiden.

 

Sorteer opties
  • Woning ID
  • Prijs
  • Datum
  • Random
Grid
List
Kaart

Een heerlijke plek om van het Franse leven te genieten.

Indre, Frankrijk

3Slaapkamer
3Badkamer
6Parkeerplaats
16Picture
Een rustig en vrij gelegen boerenwoning met twee bijgebouwen, alle opgetrokken uit natuursteen, op ruim 22.000 m2 grond. Woning en bijgebouwen dateren uit het begin van de 20e eeuw en zijn in 2001 onder architectuur verbouwd. In één van de bijgebouwen is een gîte gerealiseerd.
€279.950

Een provençaalse villa van alle comfort voorzien te koop

Provence, Frankrijk

4Slaapkamer
4Badkamer
3Parkeerplaats
7Picture
Conventioneel, compleet ingerichte, Provençaalse villa, met omheinde tuin met cabanon en olijfbomen, af te sluiten poort en zwembad, in authentiek Frans dorp. Keuken grenzend aan terras met zicht op het zwembad en massieve de Maures.
€585.000

House Clan Comfort

Paris, Frankrijk

2Slaapkamer
2Badkamer
6Picture
Villages Nature Paris is een duurzaam en milieuvriendelijk project. Met deze investering lift u mee op het avontuur van Villages Nature Paris en Euro Disney S.C.A. Een project met maximale recreatiemogelijkheden en een minimale ecologische voetafdruk.
€270.000

CHATEAU DE BARBET

Pyrenees, Frankrijk

3Slaapkamer
2Badkamer
1Parkeerplaats
14Picture
THE PROPERTYnThe property ‘Chateau de Barbet’ is located in a beautifully maintained park and looks over a golf course with 12 holes and driving range. In 2014 the owners renovated the building and added a cellar (6m²), ideal to keep your wines at the perfect temperature.
€295.000

BOULOGNE SUR GESSE

Pyrenees, Frankrijk

4Slaapkamer
2Badkamer
7Picture
€328.000

LA FRANDE

Pyrenees, Frankrijk

5Slaapkamer
3Badkamer
4Parkeerplaats
11Picture
THE PROPERTYnnAfter you drive down a 500 meter long stone path, you arrive at a characteristic mansion, engorged with herbaceous borders and rose pergola.
€795.000

Vakantiehuis Provence kopen? Villa appartement met prachtig uitzicht op kasteel domein aan de voet van de Mont Ventoux. Uitgebreide kasteelfaciliteiten.

Provence, Frankrijk

2Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Het mooiste appartement van Villa D'Aulan (Chateau des Gipieres). Op loopafstand van het pittoreske middeleeuwse dorpje Montbrun les Bains ligt het Domain Château des Gipières. Op dit Domein is in het midden van de achttiende eeuw door Markies d’Aulan een Kasteel gebouwd.
€149.000

Nieuwbouw villa bastide ( 2018)

Provence, Frankrijk

3Slaapkamer
3Badkamer
2Parkeerplaats
2Picture
Prachtige bastide villa met 102 m² leefruimte . Gelegen in een omheinde en beveiligde site (7 woningen) mét verwarmd zwembad . Volledig in opbouw , oplevering einde 2018.
€432.900

Prachtige bastide nieuwbouwvilla

Provence, Frankrijk

3Slaapkamer
3Badkamer
3Parkeerplaats
6Picture
Prachtige nieuwbouwvilla ( VAR-ZUID FRANKRIJK ) aan de nieuwe Golfclub van Salernes. Met verwarmd zwembad en mooie zonneterrassen op het zuiden gericht op eigen omheind en beveiligd terrein . Patio met extra aansluitingen voor buiten-keuken .
€560.000

Vakantieboerderij Gerberodi in Frankrijk Chaumard te koop

Bourgogne, Frankrijk

5Slaapkamer
2Badkamer
5Parkeerplaats
30Picture
Uniek is onze oude vakantieboerderij GERBERODI. Natuurlijk ook te gebruiken als permanente bewoning en evt. mogelijkheden om er 2 woningen van te maken en/of B&B. Het ligt op een van de mooiste plekken van de Morvan in de Bourgogne.
€290.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Pyrenees, Frankrijk

1Slaapkamer
1Badkamer
10Picture
€150.000

Vrijstaande vakantiewoning Bestaande bouw

Pyrenees, Frankrijk

7Slaapkamer
4Badkamer
10Picture
€1.200.000
604 ResultatenResultaten per pagina
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.