4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Vakantiewoning in Frankrijk kopen

Verliefd geworden op Frankrijk? Je bent niet alleen! Steeds meer Nederlanders vinden hun weg richting het Zuiden en dromen van een tweede huis aan de Atlantische of Middelandse zee. Het aangename klimaat, de kwalitatieve wijn, de heerlijke keuken en rijke geschiedenis maken het voor velen dé ultieme reisbestemming

Frankrijk als bestemming voor uw vakantiewoning

vakantiewoning in frankrijk kopenLeven als een god in Frankrijk (cfr. een gemakkelijk, onbezorgd leven leiden), wie wil dat nu niet? Mensen die een vakantiewoning in Frankrijk kopen zetten in ieder geval een stap in de goede richting.

In Frankrijk vind je een ongekende diversiteit terug. Vlieg naar de Côte d’Azur, bekend als één van de duurste en meest luxueuze plekken van de wereld, ga op uitstap naar het romantische Parijs met de auto, of vertrek naar de met wijn gevulde Bordeaux streek. Frankrijk heeft naast zijn natuur, cultuur, ‘haute cuisine’ en geschiedenis héél wat te bieden.

Dagelijks vertrekken diverse vluchten van Schiphol, Eindhoven en Maastricht richting ‘la France’. Zo kan je wanneer je maar wil naar je eigen tweede thuis.

De smaak te pakken? Laat je eerst goed informeren! De aankoop van een tweede huis in het buitenland verloopt namelijk anders dan in ons land. Verschillende onafhankelijke adviseurs en vastgoedaanbieders kunnen u informeren over het kopen van een vakantiewoning in Frankrijk. Waar en wanneer? Dat kan op de Second Home beurs in de Jaarsbeurs Utrecht. Oh ja! Vergeet vooral ook niet weg te dromen van de vele mooie huizen, wijngaarden en villa’s in het warme Zuiden.

 

 

Sort Option
  • Listing ID
  • Price
  • Add date
  • Featured
  • Random
Grid
List

Karakteristiek huis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
39Picture
Op een rustige en landelijke plek op 20 minuten ten zuiden van de prachtige stad Angoulême, met een schitterend uitzicht op twee kastelen, ligt dit natuurstenen landhuis met zwembad. Terrein van 3,4 hectare waarvan 1,2 hectare eigen bos.
€508.000

Villa

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
26Picture
Prachtige gelijkvloerse villa van ca. 149 m² in een perfecte staat en gelegen op 900 meter van het dorpscentrum.
€560.000

Kasteel of landgoed

Provence, France

0Slaapkamer
0Badkamer
29Picture
Zeer fraai landgoed gelegen net buiten het dorp op 5,5 hectare grond met een fantastisch panoramisch uitzicht op de Bessillon berg en de hele weidse omgeving.
€895.000

Gezellig dorpshuis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
16Picture
Aan de rand van een pittoresk dorpje in de historische omgeving van Verteillac ligt deze zeer charmante en verrassende vrijstaande woning 'en pierre' met grote, lichte ruimtes en een bijzondere indeling.
€163.500

Karakteristiek huis

Dordogne, France

0Slaapkamer
0Badkamer
22Picture
Aan het einde van een eigen oprijlaan van 500 meter lang ligt karakteristiek geheel 'en pierre' van 270 m² woonoppervlak op 12 kilometer van een dynamisch stadje met vele voorzieningen en een wekelijkse markt.
€315.000

Karakteristiek huis

Lot, France

0Slaapkamer
0Badkamer
11Picture
Originele watermolen (deel van het mechanisme is nog in tact) uit natuursteen in groene omgeving, verbouwd tot karakteristiek woonhuis van 131 m². Mooi gebouwd op de kelders en ligging op het zuiden. Op 10 kilometer van een stadje met vele voorzieningen en niet ver van de stad Cahors.
€224.000
690 Results returned.Per Page
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.