Januari 2018 - Mecc Maastricht  | Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Vakantiewoning in België kopen

Ben je op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan is een vakantiewoning in België perfect! In België kun je genieten van de zee, het strand of de prachtige natuur in de Ardennen. De bourgondische cultuur van onze zuiderburen spreekt ons als jaren aan. Nu is het dé moment om te investeren in een vakantiewoning in België

Koop een vakantiewoning in België

Vakantiewoning in Belgie kopenU bent op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan kunt u op zoek gaan naar een vakantiewoning in België !  Aan de kust kunt u genieten van het strand, de zee en (bij goed weer) ook van de zon. Het grote voordeel van de Belgische kust is natuurlijk de taal aangezien deze regio Nederlandstalig is. Meer geïnteresseerd in de natuur en de rust? Dan raden wij u een vakantiewoning aan in de prachtige Ardennen.

De grootste troef van de Belgische Ardennen is ongetwijfeld de prachtige natuur waarin u terecht komt.

Een vakantiewoning in België koopt u natuurlijk niet over één nacht ijs. Op de Second Home Beurs helpen onze exposanten en sprekers graag bij het leggen van de puzzelstukken. Zo komt u alles te weten over de dubbele belastingheffing die geld voor niet-inwoners van België. U geeft uw tweede woning dus aan in de belastingen van het woonland, maar ook België zal belasting willen heffen op uw vakantiewoning. Meer informatie over een tweede woning in België leest u in de whitepaper of ontvangt u op de beurs via onze exposanten of seminaries.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in België? Download het whitepaper

Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Random
Grid
List
Kaart

Vakantiewoning in België te koop

Flemish Brabant, België

3Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
De vrijstaande woning is gelegen in België, Vlaams-Brabant in het centrum van Pellenberg. De woning ligt vlakbij een school en de bushalte. De woning beschikt over 3 slaapkamers , waarvan 2 met wastafel, 1 badkamer met toilet, 1 toilet, 4 grote kelders.
€591.500

Uw vakantiewoning aan het meer met sauna

Luxemburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
24Picture
Woning met 3 slaapkamers en sauna (8 personen) Gezellige en stijlvol gerenoveerde vakantiewoning aan het meer van Vielsalm. Binnen- en buiten schilderwerken, nieuw sanitair, nieuwe keuken, nieuw meubilair, nieuwe verlichting en inrichting volledig klaar voor gebruik en/of verhuur.
€99.000

Type Karper, Luxe voor 6

Luxemburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Type Karper, luxe voor 6 personen. Dankzij het voor 2/3 overdekt terras van 40m² kan je volop genieten van de rust en de groene omgeving. Deze karakteristieke paalwoning bevat drie slaapkamers, een zit-en eethoek voor 6 personen en een badkamer met inloopdouche van 90 x 140 cm.
Price on request

Type Zalm, Comfort voor 4

Luxemburg, België

2Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Het type Zalm voldoet aan alle comfort en wensen. Het terras van 33m² is voor 2/3 overdekt en de luxueuze living en keuken zijn zeer gezellig ingericht. De badkamer beschikt over een inloopdouche van 90 x 140cm, het toilet is afzonderlijk.
Price on request

Type Forel, Gezelligheid voor 2

Luxemburg, België

1Slaapkamer
1Badkamer
Parkeerplaats
3Picture
Het type Forel is op maat van twee personen gemaakt. Dit buitenverblijf heeft een overdekt terras van 20m² zodat u perfect kan genieten van de groene omgeving. De mooie badkamer beschikt over een ruime inloopdouche van 90 x 140cm. De chalet is splinternieuw aangezien hij gebouwd is in 2017.
Price on request

Kwaliteitsvol duplex appartement met ligging in rustig domein.

West Flanders, België

2Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
18Picture
Kwaliteitsvol duplex appartement met ligging in rustig domein. Dit duplexappartement werd smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen. Een open ruimte met geïntegreerde keuken, zetelruimte en eetruimte zorgen voor een gezellige, warme sfeer.
€770.000

Residentie Wanderer - Oostduinkerke

West Flanders, België

3Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Residentie Wanderer telt vijftien villa-appartementen en garages, die te koop worden aangeboden vlak bij het strand en de surfclub Sycod. Bij het interieur van de villa-appartementen is niets aan het toeval overgelaten.
€297.500

Vakantiewoning in de Ardennen

Luxemburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€259.000
  8 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.