6 - 8 oktober 2017  |   Jaarbeurs Utrecht  |  10.00 - 17.00 uur

Vakantiewoning in België kopen

Ben je op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan is een vakantiewoning in België perfect! In België kun je genieten van de zee, het strand of de prachtige natuur in de Ardennen. De bourgondische cultuur van onze zuiderburen spreekt ons als jaren aan. Nu is het dé moment om te investeren in een vakantiewoning in België

Koop een vakantiewoning in België

Vakantiewoning in Belgie kopenU bent op zoek naar een tweede woning dicht bij huis? Dan kunt u op zoek gaan naar een vakantiewoning in België !  Aan de kust kunt u genieten van het strand, de zee en (bij goed weer) ook van de zon. Het grote voordeel van de Belgische kust is natuurlijk de taal aangezien deze regio Nederlandstalig is. Meer geïnteresseerd in de natuur en de rust? Dan raden wij u een vakantiewoning aan in de prachtige Ardennen.

De grootste troef van de Belgische Ardennen is ongetwijfeld de prachtige natuur waarin u terecht komt.

Een vakantiewoning in België koopt u natuurlijk niet over één nacht ijs. Op de Second Home Beurs helpen onze exposanten en sprekers graag bij het leggen van de puzzelstukken. Zo komt u alles te weten over de dubbele belastingheffing die geld voor niet-inwoners van België. U geeft uw tweede woning dus aan in de belastingen van het woonland, maar ook België zal belasting willen heffen op uw vakantiewoning. Meer informatie over een tweede woning in België leest u in de whitepaper of ontvangt u op de beurs via onze exposanten of seminaries.

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in België? Download het whitepaper

Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Random
Grid
List
Kaart

Kwaliteitsvol duplex appartement met ligging in rustig domein.

West Flanders, België

2Slaapkamer
2Badkamer
2Parkeerplaats
18Picture
Kwaliteitsvol duplex appartement met ligging in rustig domein. Dit duplexappartement werd smaakvol ingericht met kwaliteitsmaterialen. Een open ruimte met geïntegreerde keuken, zetelruimte en eetruimte zorgen voor een gezellige, warme sfeer.
€770.000

Residentie Wanderer - Oostduinkerke

West Flanders, België

3Slaapkamer
1Badkamer
13Picture
Residentie Wanderer telt vijftien villa-appartementen en garages, die te koop worden aangeboden vlak bij het strand en de surfclub Sycod. Bij het interieur van de villa-appartementen is niets aan het toeval overgelaten.
€297.500

Vakantiewoning in de Ardennen

Luxemburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€259.000

Villabungalow OMEGA te koop in Limburg

Limburg, België

3Slaapkamer
1Badkamer
7Picture
De OMEGA is de uitgelezen villabungalow voor de levensgenieter, een uitstraling van smaak, luxe en comfort (max. 4 à 6 pers.) De volledige bungalow is zowel op de beneden- als op de bovenverdieping een juweeltje, de vloer in de gehele woning is volledig uitgerust met prachtige laminaat parketvloer.
Prijs op aanvraag

Patio - grootste bungalow van Park Molenheide - Limburg

Limburg, België

4Slaapkamer
3Badkamer
10Picture
De Patio is de grootste bungalow van Park Molenheide (max. 8/10 pers.) . Is zowel boven als beneden uitgerust met een prachtige kwalitatieve laminaat parketvloeren.
Prijs op aanvraag

Luxe bungalow Agora gelegen op Park Molenheide in Limburg

Limburg, België

3Slaapkamer
2Badkamer
9Picture
De Agora is één van de grote luxe bungalows op Park Molenheide (max. 6 à 8 pers.). Zoals alle nieuwbouw types is ook de Agora zowel beneden als boven uitgerust met laminaat parketvloeren.
Prijs op aanvraag

4 persoonsbungalow in Limburg - België

Limburg, België

2Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
De luxe afgewerkte 4 persoonsbungalow is een pareltje van moderne woningbouw, volledig gelijkvloers en uitgerust met degelijke laminaat parketvloeren.
Prijs op aanvraag

De Chalet - 4 persoonswoning met 2 slaapkamers in Limburg - België

Limburg, België

2Slaapkamer
1Badkamer
8Picture
De Chalet is een 4 persoonswoning met 2 slaapkamers, zithoek en geïntegreerde keuken, badkamer, terras en privaat parking. De totale oppervlakte is 44 m² (4 x 11) en is gelegen op een terrein tot 300 m².
Prijs op aanvraag

Gerenoveerde bungalow met 2 private parkeerplaatsen

Limburg, België

3Slaapkamer
2Badkamer
5Picture
Het type NOVIS is een bestaande bungalow voor 6 personen die in 2014 op een zeer kwalitatieve manier werd gerenoveerd (o.a.
Prijs op aanvraag
  9 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.