26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Vakantiewoning in Kaapverdië kopen

Nog onbekend bij veel mensen en opkomend als nieuwe zonbestemming: Kaap Verdië. Op nog geen 6 uur vliegen ligt dit kleine tropische paradijs, waar u het hele jaar kunt genieten van mooi weer en schitterende stranden. De eilanden bieden verschillende investeringprojecten waar ook mogelijkheden zijn voor gegarandeerde rendementen. Een mooie en vooral tropische bestemming voor een tweede huis.

Nieuwe zonbestemming: Een vakantiewoning in Kaapverdië !

Vakantiewoning in Kaap Verdië kopenDe paradijselijke aantrekkingskracht van de Kaapverdische Eilanden
Kaapverdië ligt in de Atlantische Oceaan, naast de westkust van Afrika en op slechts een uur ten zuiden van de Canarische Eilanden. De tropische archipel bestaat uit tien eilanden met elk hun eigen karakter. De toeristische eilanden zijn voorzien van prachtige witte stranden en een kristalheldere turquoise oceaan. Een zachte zeebries vergezelt de temperaturen die het hele jaar door rond de 25°C tot 30°C liggen. Bovendien kent Kaapverdië een rijke geschiedenis omwille van zijn mix van Afrikaanse en Europese culturen.
Al met al een goed uitgangspunt waarom mensen een vakantiewoning in Kaapverdië kopen.

Sinds 2000 is er een spectaculaire groei in het toerisme en de economie zichtbaar. Een trend die in 2015 de toeristische sector in Kaapverdië zal omtoveren tot een booming business. Dit succes heeft Kaapverdië dan ook te danken aan zijn gastvrije lokale bevolking, de zeer stabiele politiek, en niet te vergeten het hele jaar door zon. Daarenboven nemen de rechtstreekse vluchten vanuit Europa en andere werelddelen alsmaar toe.

Door deze enorme toeristische groei is de vraag naar degelijke accommodaties veel groter dan het aanbod zelf. Maar laat net dit de perfecte voorwaarde zijn om in vastgoed te investeren. U profiteert niet enkel van uitstekende huuropbrengsten op lange termijn, maar ook van een kapitaalgroei waar andere groeimarkten enkel maar van kunnen dromen. Bovendien wordt het investeren in vastgoed beschermd door strikte wetten waardoor enkel ontwikkelingsprojecten met lage, open bebouwingen toegestaan zijn. Zo blijft niet alleen het unieke karakter van de eilanden behouden, maar wordt ook het risico op een té groot aanbod beschermd. Uw investering zit veilig voor de toekomst!

Vakantiewoning in Kaapverdië kopen: Vastgoedprojecten van wereldklasse

Ook op de Kaapverdische Eilanden vind je prachtige luxe-projecten gelegen op de twee meest oostelijke eilanden van de Kaapverdische Archipel, namelijk Sal en Boa Vista. Deze Resorts, front-line gelegenen zuidwest georiënteerd om zo een prachtige sunset te verzekeren, worden uitgebaat door de grootste Resorthoteliers ter wereld. De twee eilanden zijn gekend om hun prachtige parelwitte stranden en kristalheldere oceaan: de ideale plaats om rustig te genieten van het no-stress lokale leventje of om uw avontuurlijke ziel de vrije loop te laten gaan tijdens het surfen; voor ieder wat wils dus!

Whitepaper

Alles weten over het kopen van een vakantiewoning in Kaapverdië? Download het whitepaper

Sorteer opties
 • Woning ID
 • Prijs
 • Datum
 • Populair
 • Random
Grid
List
Kaart

Appartement Nieuwbouw

Kaapverdië

1Slaapkamer
0Badkamer
4Picture
Geen omschrijving beschikbaar
€205.000

Appartement Nieuwbouw

Kaapverdië

0Slaapkamer
1Badkamer
3Picture
Premium Suite
€161.000
  2 ResultatenResultaten per pagina
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
  Download gratis het whitepaper
  Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.