4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Exposanten met meer dan 10 deelnames

Hieronder treft u een overzicht van aanbieders van vakantiewoningen die door de jaren heen meer dan 10 keer hebben deelgenomen aan de Second Home Beurs. Deze exposanten hebben van ons een award ontvangen welke actief gebruikt mag worden op de stand en in overige communicatie. Deze award geeft aan dat deze langere tijd actief is in de markt en investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten middels een beursdeelname.

Sorteer opties
  • Name
  • Country
Maak samen met VAYA Resorts kennis met de gigantische wereld van bergtoppen en skipistes in Oostenrijk. Wij realiseren luxe appartementen op exclusieve skilocaties in het Alpenland, zodat u een slimme investering combineert met heerlijk vakantiegenot.
0031 620 18 92 41
Yolanda Bagerman
EuroParcs is gespecialiseerd in het ontwikkelen van vakantieparken en in de verkoop exploiteren van recreatieobjecten zoals vakantiewoningen en chalets op prachtige ruime kavels. EuroParcs gaat voor service en kwaliteit. Daarom is EuroParcs actief op de mooiste locaties van Nederland.
+31(0)088 070 8000
Wim  Vos
Villa Nova is opgericht in 2007 door Willem Bruins met 12 jaar ervaring in vastgoed aan de Costa del Sol, provincie Malaga. Villa Nova is een succesvolle onderneming met een bestand van meer dan 10.000 objecten aan de Costa del Sol.
+34 600 293 795
Willem Bruins
U overweegt een huis of appartement te kopen aan de Costa del Sol? De vraag is dan natuurlijk waar te beginnen? Grote kans dat u op internet op zoek gaat naar woningaanbod aan de Costa del Sol en dan wordt het lastig. Om te beginnen zijn er heel veel aanbieders en is er in allerlei plaatsen veel te koop in diverse categorieën en prijzen.
0358878985
Victor Postema
Turkimmo is opgericht in 2005 door Vera Houthoofd en is ondertussen een gevestigde waarde voor advies en begeleiding bij het aankopen van een appartement, villa of beleggingseigendom aan de Turkse Riviera.
+32 475 45 64 40
Vera Houthoofd
Blees Estates, uw partner bij de aanschaf van uw droom woning in Turkije Blees Estates is opgericht door Tiek Blees in 2004, na jaren in Frankrijk actief te zijn geweest.
+31 6 53339974
Tiek Blees
Downtown Brokers LLC, is een vastgoedbeleggingsmaatschappij met het hoofdkantoor in Orlando, Florida, USA. Met ruimt 30 jaar ervaring in de branche helpen we onze wereldwijde klanten met aan- en verkoopdiensten. Speciaal voor onze relaties in de Benelux hebben we www.happyinflorida.nl gelanceerd.
085-8880738
Theodora  Uniken Venema
Domus Alliance is a full-service real estate marketing consulting & PR company, offering everything you need to successfully promote and sell your product on the Russian, Scandinavian and Benelux markets. Our local market knowledge, extensive network and strong local partnerships allow us to position your company among the market leaders.
+44 207 193 9837
Stefan Barbulescu
Spaanse Droomhuizen (onderdeel van Dream Properties International) is uw Nederlandstalige partner bij het vinden van uw droomhuis in Spanje! Wij zoeken en vinden het droomhuis dat voldoet aan al uw wensen via ons betrouwbare partner-netwerk. Gegarandeerd….
0034 963218834
Spaanse Droomhuizen
BNC Group is een Macedonisch bedrijf met Nederlandse oprichters en eigenaren.BNC Group staat voor Building New Concepts dit staat voor rijke en eigentijdse architectuur en de wens om mooie objecten te creëren op bijzondere plekken, zoals op de eerste lijn aan het meer van Ohrid te Macedonië.
+31 6 22500648
Simone Machtel-Civkoska
Denkt u er over na om een woning in Spanje te kopen? Wij van Gogo Estates, begeleidien u van A tot Z in uw eigen taalAls vastgoedmakelaar, begeleiden wij u van A tot Z bij de aankoop van uw droomwoning, GogoEstates, erkend vastgoedmakelaar in Spanje, met meer dan 20 jaar ervaring in Spaans vastgoed en 3 vestigingen aan de Costa Blanca en Costa C
+34615282151
Ronald  Goosen
Bent u op zoek naar een betrouwbare en degelijke projectontwikkelaar dan bent u bij AlpenParks aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief op de onroerend goed markt in Oostenrijk. Wij zijn van origine dan ook een Oostenrijkse ontwikkelaar en kennen daarom de markt tot in de puntjes.
0031-612451511
Ron Jansen
Bij de aankoop van uw woning in Spanje is een goede voorbereiding en een goede begeleiding belangrijk. Zoekt u een woning in Zuid-Spanje - Costa del Sol, dan kunt u het beste de hulp van een in Spanje gevestigde en gerenommeerde makelaar gebruiken. SLG Property is zo’n makelaar.
+34 677 67 04 80
Ron  De Vries
Deskundige Nederlandstalige persoonlijke aankoopbegeleiding met een sterk voorlichtend karakter. In alle rust begeleiden wij bij het zoeken, kopen, beheren, (ver)bouwen en evt. verhuren van uw (tweede) woning in Oostenrijk. Onze dienstverlening ter plaatse ontzorgt en brengt in bijna alle gevallen geen extra kosten met zich mee.
+43 (0)6 991 0658 62
Robert Hubers
RO Spain Real Estate is al meer dan 13 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van onroerend goed in Spanje.Onze nieuwbouw projecten en woningen bevinden zich aan de Costa Blanca en Costa Cálida.Na de crisis zitten de prijzen van vastgoed weer in de lift.
+34 966 276 923
Robert  Openneer
Alpine Real Estate heeft in samenwerking met Projectbureau Sol BV in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in het ontwikkelen en bouwen in het buitenland.
0031/342-462637
Robert Sol
MEDLAND SPAIN is een nieuw project bestaand uit een team van mensen met vele jaren ervaring in de vastgoedsector. Het team bestaat uit professionals uit verschillende landen en heeft een gemeenschappelijk doel: burgers uit alle landen te helpen om hun ideale huis in Spanje te vinden.
+34 965 033 910
Richard  Hart
Immo Lippens biedt u een totaalbegeleiding aan in de aankoop van een huis, appartement of luxevastgoed in Spanje. We beschikken we over het ruimste aanbod aan de Costa Blanca.
+32 475 83 74 04
Pieter Lippens
Sparcs Leisure Development biedt u een uitzonderlijk fraai woningaanbod op de mooiste locaties in Portugal, Tsjechië en Duitsland. Wij onderscheiden ons door onze rijke ervaring in buitenlandse projectontwikkeling en verfrissende architectuur.
+31612380491
Peter Antonissen
The Grand Blue Resort & Beach Club Vakantie, overwinteren, verhuren en investerenGrand Blue Condominium ligt direct aan het populaire strand van Mae Phim. De oostelijke provincie Rayong staat bekend om de vele fruitplantages, ongerepte natuur, watervallen, eilanden en kilometers hagelwitte zandstranden.
+31 6 515844 32
Pasi Marjamaki
The Almanzora Bay Group is the holding entity of Villaricos S.L., Desert Springs S.L. and Bahia del Almanzora S.L. It is a sister group to The Robert Hitchins Group, one of the United Kingdom's most consistent and successful private residential and commercial developers.
+34677590888
Natalia Ruffinelli
Het kopen van een huis in Spanje doet u niet van de ene op de andere dag.Wij geven u de mogelijkheid om tijdens een bezichtigingsreis u uitgebreid te laten informeren, de omgeving te leren kennen en uiteraard de woningen die voldaan aan u wensen, te gaan bezichtigen.
+31 6 28944827
Mike Inge
De eigenaren hebben jarenlang ervaring met ontwikkeling, realisatie en verhuur van hoogwaardig vastgoed in de Alpen. Marc de Vocht heeft met partners vanaf 2007 een 4-tal succesvolle projecten gerealiseerd in de regio Zell-am See Kaprun in Oostenrijk.
0031 643258533
Mark Smits
91 Results returned.Per Page
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.