Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Vamos

Vamos
Kasteelstraat 27B 6.1 8600 Diksmuide
8600 Diksmuide
België
+32 499 26 15 26
https://www.vamos.immo

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees
Company number:
Business form
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN
Year of establishment

Employees

Jeroen Bolle

Zaakvoerder

About Vamos

Vamos.immo staat voor een professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het volledige aankoopproces van uw woning aan de Costa Blanca. Bent u zelf de Spaanse taal niet machtig? Geraakt u niet uit aan de Spaanse wetgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als erkend BIV-vastgoedmakelaar met kennis van de Spaanse markt, zijn wij de ideale partij om u te begeleiden tijdens het aankoopproces van uw woning aan de Costa Blanca. Wij bieden u een ruim aanbod van zowel nieuwbouw als herverkoop appartementen en villa’s aan de Costa Blanca Noord en de Costa Blanca Zuid in verschillende prijsklassen. Om de aankoop vlekkeloos te laten verlopen werken wij samen met betrouwbare promotoren en bekwame advocaten. Na de aankoop zorgen wij ervoor dat alle nutsvoorzieningen geregeld worden en kijken wij voor de eventuele verhuur van uw pand. Bent u op zoek naar een woning aan de Costa Blanca? Wij komen graag tot bij u voor een vrijblijvend gesprek. ¡Vamos!

This broker is affiliated with

Logo BIV IPI

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Vamos

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up