Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

TOP PROPERTIES MARBELLA

TOP PROPERTIES MARBELLA
Calle Jose Maria Olazabal Bl. 1,2,2
29649 Mijas
Spanje
+34 627 61 76 63
https://toppropertiesmarbella.com/

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees 4
Company number:
Business form One-person business
First exhibition 2020
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN
Year of establishment

Employees

About TOP PROPERTIES MARBELLA

Top Properties Marbella is opgericht door Eliza Wojnarowska. Het door haar gecreëerde bedrijf is gericht op het kiezen van de beste vastgoed en tegelijkertijd op het bieden van de complexe bescherming van de belangen van een klant. In het uitgebreide portfolio hebben we tweedehands huizen, te renoveren gebouwen, nieuwe ontwikkelingen en bouwkavels. Top Properties Marbella past zijn aanbiedingen altijd aan aan de individuele behoeften en voorkeuren van elke klant. De basis van onze activiteit is een schitterende kennis van de lokale markt, gecombineerd met de hoogste competenties op het gebied van het onroerendgoedwetgeving. We vertrouwen op onze specifieke opleiding, hoge kwalificaties en jarenlange ervaring. Deze unieke combinatie stelt ons in staat om uitzonderlijke, op maat gemaakte diensten aan te bieden. Het is voor ons belangerijk, dat onze diensten niet alleen gericht op de selectie van het onroerend goed zijn, maar ook op de volledige verwerking van verkooptransacties. Top Properties Marbella biedt ook after-sales service (beginnend met het inschakelen van de juiste specialisten en coördinatie van sommige reparaties, selectie van meubels of huishoudelijke apparaten, eindigend met volledige administratieve zorg voor het onroerend goed) om onze klanten honderd procent gemak en plezier van eigendom te garanderen in het droomhuis. De nodige aandacht voor de detail en de hoogste kwaliteit van onze diensten heeft tot nu toe het vertrouwen van veel klanten aangetrokken. Eliza Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Warschau met een graad in internationale betrekkingen en Europese studies. Ik heb mijn MBA afgerond aan de Northeastern Illinois University in Chicago. Na mijn verhuis naar Spanje heb ik postdoctorale studies in Madrid afgerond aan een Economist and Jurist Innovative School, aan de faculteit Vastgoedrecht. Jarenlang werkte ik in de beste advocatenkantoren in Marbella en toen, als makelaar, leerde ik de lokale markt heel goed kennen. Daardoor heb ik een uitgebreide kennis van de producten die op de maarkt beschikbaar zijn en de bestaande investeringsmogelijkheden. Dit zijn ook de redenen waarom heb ik besloten om Top Properties Marbella te creëren. Jaren van studeren en werken in een internationale omgeving hebben mijn uitstekende kennis van culturele verschillen en unieke communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Ik spreek vier talen – Pools, Spaans, Engels en Russisch. Sterke motivatie en geduld gecombineerd met een positieve houding stellen mij in staat om effectief te onderhandelen in de naam van mijn klanten. Ik ben een dynamisch persoon die communicatie met mensen waardeert en zich veel inzet voor haar werk. Bovendien ben ik gepassioneerd door de onderwaterwereld – ik ben een PADI duikinstructeur en een professionele onderwater videograaf.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer TOP PROPERTIES MARBELLA

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up