Visit the fair

4 - 6 October | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 AM - 05:00 PM

Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Boom & Meijer Vastgoed B.V.
Broekstraat 32
6828 PZ Arnhem
Nederland
+31 85 732 5910
https://www.bmvastgoed.nl/

Present at the fair:

4 - 6 October Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 October Flanders Expo Ghent
Amount of employees
Company number:
Business form
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN
Year of establishment

Employees

Mike Inge

Eigenaar

Donny Verboom

Eigenaar

About Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Als verhuurmakelaar verhuren wij dagelijks met veel plezier en enthousiasme woningen in Arnhem en omstreken. Of we nou voor de verhuurder bezig zijn met het verhuren van zijn woning of met een potentiële huurder op pad zijn voor het bezichtigen van huurwoningen... Wij doen het elke dag weer met veel plezier. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aankopen van vastgoed, zowel voor beleggers als voor particulieren. Ook kunnen wij u helpen met het financieren van uw vastgoed / koopwoning. Elke situatie is anders en dat maakt ons werk zo leuk, althans dat vinden wij. Het (ver)huren en/of het kopen van een woning kan daarin tegen ook een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te helpen en dit proces te vereenvoudigen. Presteren met passie en plezier! Dat is wat wij als makelaar doen!

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Boom & Meijer Vastgoed B.V.

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up