Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

La Provenca

La Provenca
route de beaumont
84340 Malaucène (84340)
Frankrijk
+32495282000
https://www.lespalivettes.com/

This broker is affiliated with:

Amount of employees
Company number:
Business form One-person business
We speak the following languages NL,EN,FR

About La Provenca

De “goesting” om een vakantiewoning te kopen begint meestal met een buikgevoel. Zelf kwamen we bij de zoektocht naar onze droomwoning tot een aantal vaststellingen, die het droombeeld enigszins wijzigden. De kwaliteit van de bestaande woningen was merendeels niet meer in overeenstemming met de huidige comfort- en energienormen. Daarenboven kwamen bij nader onderzoek tal van gebreken aan de oppervlakte. Deze waren bovendien door geen enkele garantie gedekt. De beoogde woningen lagen meestal wel op mooie locaties, doch de organisatie van onderhoud woning, tuin, zwembad, enz … bleek niet simpel. Degelijke opvang en begeleiding van huurders was al helemaal niet te organiseren, en bij afwezigheid van de eigenaars was het risico op diefstal bijzonder groot. Het onderhoud van de ruime terreinen vergde dan weer of veel inspanningen van de eigenaars, of waren bijzonder duur. LA PROVENCA wilt hier een oplossing voor bieden en bouwt kwalitatieve, ruime vakantiewoningen in een afgesloten en beveiligd terrein met prachtige Provencaalse zichten. Via het “sans soucis” concept wordt een volledige dienstverlening georganiseerd die gaat van onderhoud van tuin, zwembad en woning tot onthaal van huurders, en nog meer. Dat het een geslaagd concept is, werd bewezen door de zeer vlotte verkoop van het eerste project. Gedreven door deze unieke ervaring, is het gelijknamige bedrijf “La Provenca” ontstaan om de succesformule verder te kunnen toepassen. Onze parameters voor nieuwe projecten staan vast: Kwaliteitsvolle villa’s, zuidelijk gerichte terrassen, unieke zichten en locaties zo dicht bij een dorpscentrum dat het mogelijk is om te voet vers brood te gaan halen. Geert, de bezieler van La Provenca woont midden tussen de verschillende villa’s, waardoor hij jullie steeds kan helpen en advies kan verstrekken.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer La Provenca

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up