Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

HomeSelectSpanje

HomeSelectSpanje
Carrer Freser 41
17487 Empuriabrava
Spanje
(0034) 659 905 432
https://homeselectspanje.nl/

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees
Company number:
Business form One-person business
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN
Year of establishment 2019

Employees

Linda van Camp

Costa Blanca en Costa Cálida

Anita Smit

Costa Brava

Marianne Huizer

Algemeen - organisatie

About HomeSelectSpanje

Frans Mulder is al sinds 1993 jaar actief als makelaar in Spanje. In die 27 jaar hebben al ruim 1300 klanten hun droomwoning gevonden dankzij zijn kennis van de regio en de projecten. Een uitstekende adviseur dus! De kennis van Frans beperkt zich niet tot de Costa Brava, hoewel hij daar wel zijn werkzaamheden begonnen zijn. Aan deze Costa was en is zijn specialiteit het vinden van een grondstuk, waarop de villa van uw dromen gebouwd kan worden. Uiteraard is er een architect die meedenkt en alles op papier zet, maar u bepaalt! De grootte, de stijl, de kleur, de indeling etc. Maar daar bleef en blijft het niet bij. Het werkterrein strekt zich uit tot de Costa Blanca en zelfs tot aan de Costa del Sol. Zijn drijfveer: Het contact met de klanten die altijd minstens één ding met hem gemeen hebben: De liefde voor het Spaanse leven!

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer HomeSelectSpanje

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up