Visit the fair

4 - 6 October | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 AM - 05:00 PM

Nelemans Housing Solutions

4 - 6 October Brabanthallen Den Bosch

Nelemans Housing Solutions
Calle Valentin Fuster 12, planta 1
03170 Rojales - Alicante
Spanje
(+34) 627608361
https://nelemans.es/
Stand number - 7525

Present at the fair:

4 - 6 October Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 October Flanders Expo Ghent
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees 8
Company number: registratienummer erkend Spaans vastgoedmakelaar RAICV 1441 / ES-B01736370
Business form SL
First exhibition 2011
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE
Year of establishment 2007

Employees

Pascal Nelemans

Eigenaar

Ed Roijen

Mede-eigenaar

Ramon Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Esther Klarenbeek

Vastgoedmakelaar

Leon de Kogel

Vastgoedmakelaar

Sandro Colella

Vastgoedmakelaar

About Nelemans Housing Solutions

Wij zijn uw toegewijde gids voor succesvolle vastgoedavonturen aan de stralende Costa Blanca! Sinds 2007 is de naam Nelemans al actief in de vastgoedwereld aan de Costa Blanca. In deze tijd hebben wij een reputatie van succes en betrouwbaarheid opgebouwd, gekenmerkt door onze toewijding aan integriteit, eerlijkheid en deskundigheid. Als gecertificeerd en gediplomeerd makelaarskantoor voldoen wij aan de hoogste normen van professionaliteit, geregistreerd via de branchevereniging API onder registratienummer RAICV 1441 in het Valenciaanse overheidsregister voor vastgoedmakelaars. Onze liefde voor Spanje en onze passie voor vastgoed vormen de brandstof achter onze inzet om u te begeleiden bij elke stap van uw vastgoedreis. Of het nu gaat om het vinden van uw droomhuis, het opzetten van een investering of het beheren van uw eigendommen, wij staan voor u klaar met al onze professionele kennis en persoonlijke ervaringen. Bij Nelemans wordt integriteit, eerlijkheid en deskundigheid hoog in het vaandel gedragen, gecombineerd met een natuurlijk enthousiasme voor ons werk. Dit wordt niet alleen gewaardeerd door onze klanten, maar draagt ook direct bij aan het succes van Nelemans. We investeren veel tijd in het informeren van onze klanten en zorgen ervoor dat ze geen onnodige problemen ondervinden. Met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de makelaardij en projectontwikkeling aan de Costa Blanca, spreekt ons huidige managementteam niet alleen de taal, maar begrijpt ook de Spaanse cultuur als geen ander. Wij kunnen die brug bouwen die er nodig is om tot een succesvolle transactie te komen. Ons doel is om u te begeleiden gedurende het hele proces, van bezichtigingen en prijsonderhandelingen tot financiering en het afhandelen van bureaucratische formaliteiten. En mochten er calamiteiten zijn, dan kunt u altijd op ons rekenen voor de kleinste details, zodat uw nieuwe avontuur in Spanje van een vliegende start voorzien wordt. Bij Nelemans Housing Solutions combineren we een professionele houding met een persoonlijke benadering. Door onze toewijding aan klantenservice en ons uitgebreide netwerk van regionale partners en autoriteiten, hebben we al vele klanten geholpen om hun droom van een Spaanse woning te verwezenlijken. Misschien heeft u ons zelfs gezien op de Nederlandse televisie in het realityprogramma 'Hollandse makelaars aan de Costa' op RTL 5, waarin we een uniek inkijkje gaven in onze dagelijkse bezigheden. En als u dit leuke programma hebt gemist, geen zorgen! U kunt Nelemans uitgebreid terugzien op platforms zoals Videoland. Neem gerust een kijkje naar de recente referenties van onze tevreden klanten en laten we samen uw volgende vastgoedavontuur in Spanje beginnen!

This broker is affiliated with

Logo AIPP

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Nelemans Housing Solutions

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.



Sign up