Visit the fair

3 - 4 June | Antwerp Expo Antwerp | 10:00 AM - 05:00 PM 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Buytenplaets Rhenen

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

Buytenplaets Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 229-231
3911MJ Rhenen
Nederland
+31 317 612 384
https://www.buytenplaetsrhenen.nl/
Stand number - 345

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees
Company number: 30222246
Business form Private company
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE
Year of establishment

Employees

Jurjen Van Dijk

Adviseur

Sanjay Gangaram Panday

Marketing & Sales

About Buytenplaets Rhenen

Middenin Nederland, op de Utrechtse Heuvelrug, gebeurt iets bijzonders. Hier bouwen we 31 unieke Buytenverblijven. Jouw kans om eigenaar te worden van één van deze bijzondere Buytenverblijven, start hier. Bekijk de plannen, de verschillende woningtypes en meld je bij ons aan als je graag meer wilt weten over dit unieke project. Architect Hayke Zweede ontwierp de Buytenverblijven. Al meer dan 20 jaar is Hayke specialist in het ontwerpen van recreatiewoningen. Daardoor weet hij als geen ander een uniek project te schetsen dat op een bijzondere manier past in de tradities van de plaatselijke geschiedenis. Zo ook de aanpak van Hayke voor Buytenplaets Rhenen: "De zandachtige gronden in Rhenen en omgeving waren van oudsher geschikt voor het telen van tabaksplanten. De kenmerkende tabaksschuren vind je veel in de regio. Opvallend daaraan zijn de zwarte houten geveldelen, de zadeldaken en de rode dakpannen. Deze kenmerken vind je dan ook terug in de Buytenverblijven. De unieke bruine tinten van het metselwerk zijn een referentie naar de zandgroeve van Kwintelooijen." Het historische stadje Rhenen, in Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug, de Grebbeberg en het authentieke landgoed Remmerstein: het zijn stuk voor stuk parels in het decor van Buytenplaets Rhenen. Voor ieder wat wils: bruisende activiteiten, rustgevende natuur of een rijke historie. Daarnaast smelten in Rhenen drie toeristische regio's samen: De Utrechtse Heuvelrug, De Betuwe én De Veluwe liggen binnen handbereik. Ook ben je in een mum van tijd in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Buytenplaets Rhenen wordt gerealiseerd in het verlengde van Landgoed Remmerstein. Hier voert de ongekende charme van een familielandgoed je mee in een bijzonder rijke geschiedenis. Niet in de laatste plaats een geschiedenis met héél veel respect voor de bosrijke setting van het landgoed. De prachtige wens van eigenaresse Louise Amalia van Hoytema om "het bos te voelen als een warme groene shawl" is bij de ontwikkeling van Buytenplaets Rhenen dan ook volop gerespecteerd.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Buytenplaets Rhenen

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up