Visit the fair

3 - 4 June | Antwerp Expo Antwerp | 10:00 AM - 05:00 PM 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Droomhuisspanje

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

Droomhuisspanje
Carretera Pareton 92
30858 el Pareton, Murcia
Spanje
+34 653 12 06 33
http://droomhuisspanje.nl
Stand number - 400

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees 3
Company number: ES Y1342513V
Business form SL
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE,FR
Year of establishment

Employees

Jelco Oosterhof

Algemeen directeur

Nynke Betten

Sales & after Sales

Bennie Witte

Sales agent

Marianna Reitsma

Kantoor Nederland

About Droomhuisspanje

DroomHuisSpanje is een bloeiend familie bedrijf die voor iedereen klaar staat. Vanaf het ogenblik dat u beslist om een huis te kopen tot op het moment dat u de sleutels krijgt en van het huis kunt gaan genieten, zijn wij volledig verantwoordelijk voor een goed verloop van het gehele proces. Ook in de maanden na overdracht staan wij altijd klaar om onze klanten te begeleiden met allerlei vragen. Wij zullen u uitleggen welke stappen moeten worden gezet, en u helpen met de documenten die u nodig heeft om in Spanje een huis te kunnen kopen, bijvoorbeeld een identificatienummer (NIE) voor buitenlanders. Wij zullen u begeleiden naar de notaris & advocaat (gestor) en in het gehele proces wordt u bijgestaan in uw eigen taal. Dit is wel zo prettig. Prettig als u even terug kunt vallen voor van alles en nog wat. Voor de aankoop van een woning in Spanje is dat zeker belangrijk. Maar ook de jaren erna heeft u daar profijt van. Als zaken u niet duidelijk zijn moet u terecht kunnen bij een vast aanspreekpunt. Wij zijn dat, de deur staat voor iedereen altijd open. Wij zijn gevestigd in de Costa Calida en bieden hier en in de Costa Blanca zuid woningen aan.

This broker is affiliated with

Logo BIV IPI

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Droomhuisspanje

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up