Visit the fair

30 Sept. - 2 Oct. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Erik Bessems Makelaardij O.G.

Erik Bessems Makelaardij O.G.
Akersteenweg 25
6226Hr Maastricht
Nederland
+31 43 362 6284
http://www.erikbessems.nl/

Present at the fair:

30 Sept. - 2 Oct. 2022 Jaarbeurs Utrecht
15 - 16 October 2022 Flanders Expo Ghent
28 - 29 January 2023 Mecc Maastricht
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees
Company number:
Business form One-person business
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE
Year of establishment

Employees

Erik Bessems

Will de Jonge

Frank Kornips

Geert Heldens

About Erik Bessems Makelaardij O.G.

Onze financieel adviseurs geven u adviezen over verzekeringen, hypotheken, financiën en pensioen. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! Ú bent onze opdrachtgever en niet de verzekeringsmaatschappijen of banken. Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek! Onze adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als voor (MKB-)bedrijven en voor zowel startende ondernemers als freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in, bijvoorbeeld in het geval van een zeer specifieke kwestie hebben. Het voordeel is dat wij niet in dienst zijn van een bank of verzekeringsmaatschappij. Waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank, kunnen wij een veel breder scala aan producten adviseren. Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat, waarbij werkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet, gevormd door uw wensen. Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! Daarnaast zijn wij de samenwerking met Confident Limburg aangegaan. Voor u als consument zijn zij min of meer onzichtbaar, want u contact loopt immers via ons. Achter de schermen bieden zij door hun volmachten ons meer keuzes en toegang tot nagenoeg alle verzekeraars. Hierdoor kunnen wij ons nog meer onderscheiden en onafhankelijk opstellen.

This broker is affiliated with

Logo BIV IPI

Contact form

Salutation*

Offer Erik Bessems Makelaardij O.G.

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up