Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Esmare Turkey

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

Esmare Turkey
Notaris LP vd Blinkaan 20
3232ek Brielle
Nederland
+31 181 411 020
http://www.esmare-turkey.com
Stand number - 000

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees 4
Company number:
Business form Private company
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE
Year of establishment 2001

Employees

Darja Rijsterborgh ev Sepers

Nella Adriaanse

Sevdat Otkun

Peter Oushoorn

Kete Kalkman

Tom Hengel

About Esmare Turkey

Over ons Sinds 2001 begeleiden wij als Turkije makelaar mensen bij de aankoop van hun ideale huis. Investeerders adviseren wij over degelijke slimme onroerend goed transacties. Altijd zorgen wij voor een heldere weergave van de procedure waarbij wij alle mogelijke zekerheden individueel met onze klanten doornemen. Wij helpen je graag bij de verkoop, aankoop, begeleiding bij de (ver-) bouw en verhuur. Wij bieden woningen aan langs de kust van Alanya tot aan Izmir en sinds 2015 is ook Istanbul onderdeel van onze portfolio. In 2005 hebben wij vanuit ons kantoor in Brielle (Nederland) onze vestiging in Side (Turkije) geopend om ook aldaar een vast aanspreekpunt lokaal te bieden. Niet alleen onze internationale klanten, maar ook lokale kopers en aanbieders komen regelmatig even binnen voor een gesprek en een kop Nederlandse koffie. Zeker bij verbouwingen, verhuur en verkopen aan lokale mensen is ons kantoor Side een belangrijke spil. Wij staan voor een veilige aankoop met een juridische waarborg, duidelijkheid en vlotte aanpak samen met ons lokale en landelijke netwerk. De eigenaresse drs. Esmeralda Sepers is afgestudeerd Turkologe en heeft ook rechten gestudeerd in Leiden en Rotterdam. De beheersing van de Turkse taal is voor al onze klanten een geruststelling. Cultuurbarrières worden geminimaliseerd. Met oprecht enthousiasme en degelijke kennis van de onroerend goed markt in Turkije staan wij ook jou graag ter zijde. Naast de makelaarsactiviteiten wordt ook regelmatig een beroep gedaan op onze adviespraktijk met betrekking tot erfrecht in Turkije, vergunningen en (ver)bouwbegeleiding. Regelmatig zijn wij in Nederland op de beurzen. Ontmoet ons in Turkije of bij jou in de buurt om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Een persoonlijk onderhoud werkt altijd verhelderend.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Esmare Turkey

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up