Visit the fair

4 - 6 October | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 AM - 05:00 PM

Ilse Jodts legal and taxes SL

Ilse Jodts legal and taxes SL
Avenida Playas del Duque, Edificio Córdoba Loc. D1-L2
29660 Marbella
Spanje
+34 952 766 150
http://www.ilsejodts.eu/nl/pagina/1/home.html

Present at the fair:

4 - 6 October Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 October Flanders Expo Ghent
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees
Company number:
Business form One-person business
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,FR
Year of establishment

Employees

Ilse Jodts

Zaakvoerder

Nathalie Bourdiaudhy

About Ilse Jodts legal and taxes SL

Ilse Jodts Legal and Taxes is een juridisch en fiscaal adviesbureau dat dienstverlening biedt aan residenten en niet-residenten in Spanje. Ons kantoor beschikt over een toegewijd team van multidisciplinaire juristen, belastingadviseurs en economen, die zich gezamenlijk bezighouden met grensoverschrijdende zaken. We staan bekend voor onze no-nonsense en down-to-earth aanpak van de zaken. Uiteraard willen wij dat U Uw Spaanse droom verwezenlijkt, maar tegelijk vestigen wij Uw aandacht op specifieke zaken die uiterst belangrijk zijn in Spanje, om te vermijden dat Uw droom zich in een nachtmerrie zou converteren. ​ De relatie met onze klanten dragen wij hoog in het vaandel. Wij bieden U een transparante, persoonlijke service en begeleiden U bij alle juridische procedures tijdens de aankoop/verkoop van een onroerend goed. Elke vastgoedtransactie is uniek voor ons, net zoals dat voor u ook het geval is. Wij helpen U met uw vermogensplanning, het oprichten van een Spaanse vennootschap, de aangifte van belastingen, en ook met de fiscale vertegenwoordiging en verwerking van uw Spaanse bedrijfsboekhouding in verband met uw vastgoed in Spanje. ​ Een ander praktijkgebied van ons kantoor gaat over nalatenschappen en testamenten. Wij ruimen alle misverstanden hieromtrent uit de weg en zorgen er voor dat de nalatenschap van Uw vastgoed in alle sereniteit kan worden afgehandeld. ​

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Ilse Jodts legal and taxes SL

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.



Sign up