Visit the fair

3 - 4 June | Antwerp Expo Antwerp | 10:00 AM - 05:00 PM 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Intermed Snc

29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht

Intermed Snc
Via Montevecchio N. 56
61032 Fano
Italie
+39 3486908862
http://www.intermedcasali.it
Stand number - 531

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees
Company number:
Business form One-person business
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN
Year of establishment

Employees

Giovanna Giardini

Owner

Jeannette Koudenburg

Owner

About Intermed Snc

Net zoals de vruchten van het Marchigiaanse landschap! Passie, correctheid, nauwgezetheid, beschikbaarheid en het constant actualiseren van de voortgang bij de aankoop van een huis, vormen de basisingrediënten, waarmee wij een grote klantentevredenheid scoren. Het kopen van een boerenhoeve of een landhuis is volstrekt iets anders dan het kopen van een nieuwbouw appartement. Dat betreft bijvoorbeeld het recht op eerste aankoop van de omliggende landbouwers volgens de wet 817/71 of de grote verschillen tussen gemeentes betreffende de stedelijke normen en bestemmingsplannen. Onbekendheid met deze materie maakt van de droom om een landhuis in de «campagna» te kopen tot een nachtmerrie. Wat is de kracht van het team van Intermed?? Op en top specialisatie in alle specifieke aspecten betreffende de aan- en verkoop, evenals restauratie van bestaand onroerend goed in de «campagna», teneinde de klant optimale zekerheid te geven over de realisatie van zijn of haar wensen. Dit betreffen vooral: informatie over de fiscale aspecten bij de aankoop. www.secondhome.nl/vermogensrendementsheffing-ontwijken-investeer-vakantiewoning informatie over en bemiddeling bij hypothecaire zaken. offertes voor bijkomende kosten bij aan en/of verkoop. offertes voor en bemiddeling bij een eventuele restauratie met inschakeling van een externe bouwkundige (geometra) en uitvoerders met een bewezen betrouwbaarheid. taxatierapporten over de staat van het onroerend goed voor en/of na het uit te voeren werk. controleren van bestaande documenten respectievelijk het verkrijgen van eventueel noodzakelijke documentatie. alle hulp bij het overschrijven of aanvragen van aansluitingen van de diverse nutsbedrijven. een contactpersoon van Nederlandse afkomst, die tevens Italiaans, Engels en Duits spreekt. Die u stap voor stap volgt en bijstaat, vanaf de eerste bezichtiging van het onroerend goed tot en met de uiteindelijke aankoop. Die bovendien in staat is het verschil in lokale gewoontes en gebruiken uit te leggen. Kortom die dankzij ervaring en betrouwbaarheid voor u alle twijfels en onzekerheden uit de weg zal ruimen en u de zekerheid kan geven uw droom daadwerkelijk te realiseren.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Intermed Snc

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up