Visit the fair

4 - 6 October | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 AM - 05:00 PM

ItaliaCasa

4 - 6 October Brabanthallen Den Bosch

ItaliaCasa
Contrada Gualduccio 1
62026 San Ginesio
Italië
+31 71 364 9732
https://www.italiacasa.nl/
Stand number -

Present at the fair:

4 - 6 October Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 October Flanders Expo Ghent
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees 11
Company number: 01927730430
Business form Private company
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE,FR
Year of establishment 2004

Employees

Ronald de Rooy

mamaging partner

Laura de Rooy

managing partner

Robert Hofsteede

bevoegd Italiaans makelaar

About ItaliaCasa

Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 de toonaangevende Italiaanse makelaar voor de Nederlandstalige en internationale markt. Of het nu gaat om een ‘second home’ of een eerste woning als u emigreert, bij ItaliaCasa bent u aan het juiste adres. Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan we in een groot deel van het land voor u klaar. Uiteraard zijn wij in Italië officieel erkend en bevoegd als makelaar en aangesloten bij de Italiaanse vereniging van makelaars, de FIAIP. Een groter kennisniveau treft u niet in de markt. Met een ervaren multidisciplinair team van professionals, allen gepassioneerd door Italië, staan we in een groot deel van het land voor u klaar. Met een vestiging in Nederland, een vestiging in Italië en vertegenwoordigingen op 12 plaatsen in Italië beschikken we over een uitgebreid netwerk en begeleiden we onze klanten van A tot Z. Van de eerste oriëntatie tot en met de overdracht bij de notaris. En ook daarna met onze services op het gebied van property management en bouwbegeleiding. Waarom kiezen voor ItaliaCasa? Wij spreken uw taal en begrijpen uw wensen. Op internet zijn veel tussenpersonen en portals te vinden die buitenlands onroerend goed aanbieden. Vaak ontbreekt het daarbij aan kennis van de Italiaanse onroerend goed markt en het rechtsstelsel waardoor er van deskundige begeleiding geen sprake kan zijn. ItaliaCasa kent alle aangeboden objecten zelf en stelt haar portfolio samen met de wensen van Noord-Europese huizenkopers in het achterhoofd. We begeleiden vervolgens het complete koopproces. Dat vereist specifieke kennis die wij als officieel in Italië geregistreerd en erkend makelaarskantoor in eigen huis hebben. Alle vergunningen, kadastrale, juridische en eigendomsaspecten worden goed in kaart gebracht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het doel? een geslaagde en zorgen vrije aankoop!

This broker is affiliated with

Logo BIV IPI

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer ItaliaCasa

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.



Sign up