Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

P&G Invest S.L.

P&G Invest S.L.
Paraje Camara 316
3638 Salinas
Spanje
0034 966 84 08 36
http://www.villa-costablanca.be

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees
Company number:
Business form One-person business
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages
Year of establishment

Employees

Gerd Van Driessche

Adviseur

About P&G Invest S.L.

De jarenlange ervaring in de beide regio's zorgt er voor dat wij perfect weten welke de beste oplossingen zijn. Op regelmatige basis volgen wij seminaries over de juridische en fiscale wetgeving, idem voor de financiële kennis en bouwtechnische ontwikkelingen. De begeleiding zowel in Vlaanderen als aan de Costa Blanca door dezelfde mensen is uniek! Wij spreken uw taal en natuurlijk Spaans. Wij werken aan de hoogste normen, o.a. met zonneboilers,ventilatie,hoog rendementsglas,Ytong,enz. Wij hebben heel goede contacten met Spaanse banken. Ook voor de keuze wanneer te werken via een Spaanse vennootschap of gesplitste aankoop in het kader van successieplanning kunnen wij u perfect informeren en begeleiden. Wij zijn verzekerd voor alle mogelijke risico's.(B.A. - diefstal,brand en vandalisme op de werf - tienjarige verzekering tegen bouwproblemen bij (een van) de grootste verzekeringsmaatschappij in de wereld) Villa-Costablanca.be is verankerd in een solide Vlaamse vastgoedgroep.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer P&G Invest S.L.

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up