Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Resort Vilacolum SL

Resort Vilacolum SL
C/ Torroella de Fluvià, s/n Centre Comercial, Local 2
17474 Vilacolum
Spanje
+49 561 35767
https://www.resortvilacolum.com/

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees
Company number:
Business form SL
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE
Year of establishment 2000

Employees

Katharina Manolika

Adviseur

Wim Kuiper

Adviseur

About Resort Vilacolum SL

In Vilacolum / Costa Brava bouwen we een bungalow / campingpark met gegarandeerd recreatief effect en een slimme investering op een prachtige locatie nabij een van de grootste natuurgebieden - Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà - en het kilometerslange zandstrand van Sant Pere Pescador. In samenwerking met Duitse ingenieurs ontstond hier meer dan 20 jaar geleden de vakantiebestemming "Vilacolum". Een compleet dorp met prachtige villa's en appartementen, een pretpark en groenzones, waarin zowel vaste bewoners als vakantiegangers uit vele Europese landen als de lokale bevolking zorgen voor een afwisselend leven. De volledige infrastructuur werd gebouwd volgens de modernste aspecten, inclusief elektriciteits- en watervoorziening, evenals een volledig biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie. De nieuwe feel-good bungalowcamping in Vilacolum aan de Costa Brava is het ideale aanspreekpunt voor kampeerders die op zoek zijn naar een permanente vaste parkeerplaats voor een chalet of caravan. Het park is geïntegreerd in het moderne dorp Vilacolum en biedt al vele vrijetijdsactiviteiten, naast de nabijheid van het strand en het grote natuurreservaat Aiguamolls de l’Empordà. De plaatsen Figueres en Empuriabrava zijn snel te bereiken. Onze volledig ingerichte chalets zijn een voordelig alternatief voor dure vakantiehuizen. Ondanks eigenbelang en verhuur is een goed rendement te verwachten. Ons servicekantoor is het hele jaar geopend en biedt een allround service.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Resort Vilacolum SL

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up