Visit the fair

30 Sept. - 2 Oct. 2022 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Second Home Invest BV

Second Home Invest BV
Demmersweg 92
75556 BN Hengelo
Nederland
+31 85 065 3672
http://www.secondhome-invest.com

Present at the fair:

30 Sept. - 2 Oct. 2022 Jaarbeurs Utrecht
15 - 16 October 2022 Flanders Expo Ghent
28 - 29 January 2023 Mecc Maastricht
10+

Exhibition participations

This agent participated over 10 times at Second Home Expo in The Netherlands and/or Belgium. This award indicates that this agent is active in the market for a longer period. Besides this it indicates that this agent invests in personal contact with excisting and new customers due exhibitions.

Amount of employees 2
Company number: 58840346
Business form Private company
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN
Year of establishment 2013

Employees

Gerard Haagsma

Owner

Paulien Haagsma

Owner

Cory Morgado

Medewerker van Ombria Resort

About Second Home Invest BV

Second Home Invest is al meer dan 10 jaar een persoonlijke en betrouwbare partner voor haar klanten bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen en appartementen in binnen- en buitenland. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in ons portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept. Onze kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Oostenrijk en Portugal, maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van u als koper. Wij nemen u bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten tot aan de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat u niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject. Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

This broker is affiliated with

Logo BIV IPI Logo AIPP

Contact form

Salutation*

Offer Second Home Invest BV

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up