Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

Punto Properties

Punto Properties
Avenida Del Ferocarril 60
30710 Los Alcazares
Spanje
0034722786643
https://www.puntoproperties.com/

This broker is affiliated with:

Amount of employees 7
Company number: Y6661627J
Business form One-person business
We speak the following languages NL,EN,FR

About Punto Properties

Wij zijn een onafhankelijke makelaar, gevestigd in Los Alcazares, we bestrijken de regio’s Valencia/ Groot Alicante en Murcia en onze specialiteit is het omgaan met finca’s of eigendommen in het binnenland van de Costa Blanca en nieuwbouw woningen. Wij zijn een volledig geregistreerd en gediplomeerd kantoor. We streven ernaar om uw aankoop zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken en u door alle noodzakelijke stappen te begeleiden die nodig zijn om een woning hier in Spanje te kopen. U vindt in ons vastgoedportfolio een geweldige deal van finca’s of landhuizen, villa’s aan de kust, appartementen, bungalows, en nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca Noord en Zuid, Murcia en Costa Calida. We hebben een snelle en gemakkelijke website voor u gemaakt om een reeks eigendommen te vinden, afhankelijk van uw vereisten, deze eigendommen zijn zorgvuldig geselecteerd in de wetenschap en te verifiëren dat alle documentatie in orde is vanwege de legalisatie en dat deze periodiek wordt herzien en bijgewerkt. Als u vragen heeft over een woning van uw interesse of algemene vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer Punto Properties

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up