Visit the fair

3 - 4 June | Antwerp Expo Antwerp | 10:00 AM - 05:00 PM 29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

HUB Leisure Investments

HUB Leisure Investments
Bataviahaven 1
8242 PR Lelystad
Nederland
+31 (0) 6 25 31 18 57
https://www.hubresortsverkoop.nl/

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees
Company number:
Business form
First exhibition 2022
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE
Year of establishment

Employees

About HUB Leisure Investments

HUB Leisure Investments en HUB Resorts zijn onderdeel van HUB Leisure Group. Een snelgroeiende en ambitieuze full-service organisatie op het gebied van ontwikkeling, verkoop en verhuur van vakantieparken op bijzondere locaties. De komende jaren gaan er bijna 500 vakantiewoningen in zowel Nederland als in het buitenland door ons gerealiseerd worden. En daar zijn wij trots op!

 Wij hebben met HUB Resorts veel ervaring in een snel groeiende en veranderende markt en werken met meerdere gespecialiseerde partners samen. Wij stellen alles in het werk om het rendement voor onze eigenaren altijd maar weer te blijven optimaliseren. Dit doen wij door het toepassen van flexibele boekingen, automatische dynamische prijsstelling en het volledige beheer van de woningen op een professionele wijze te verzorgen. Ook willen wij onze gasten continue op onze vakantieparken blijven verassen om hun op deze manier een unieke vakantie ervaring te bieden. Metanoia creëert nieuwe plekken uit oude. Wij zorgen voor de ommekeer van oude naar een nieuwe functionaliteit van een plek. Maar we erkennen vooral ook de kwaliteit van de plek, zoals die was en zoals die wordt. Of het nu woningen, appartementen, bedrijfsmatig, recreatief of maatschappelijk vastgoed betreft, Metanoia creëert de oplossing voor een nieuw of getransformeerd goed functionerend gebouw of gebied.

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer HUB Leisure Investments

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up