Visit the fair

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 AM - 05:00 PM

CinBar Costa Blanca SLU

CinBar Costa Blanca SLU
Calle Goteborg 53
03191 Pilar de la Horadada
Spain
+34 625 75 60 60
https://www.cinbar.com/

Present at the fair:

3 - 4 June Antwerp Expo Antwerp
29 sept. - 1 okt. 2023 Jaarbeurs Utrecht
Amount of employees
Company number: B42578310
Business form One-person business
First exhibition
Number of exhibitions
We speak the following languages NL,EN,DE,FR
Year of establishment

Employees

Bart Heytens

CinBar vastgoed

Cindy Bonne

CinBar vastgoed

Silke De Grave

CinBar vastgoed

Anneleen Van Belleghem

CinBar vastgoed

About CinBar Costa Blanca SLU

CinBar is een Belgische makelaar met liefde voor het vak en voor mensen. Gedreven, betrouwbaar en ervaren. Wij wonen en werken in de Costa Blanca en hebben uitmuntende kennis van de regio en al haar mogelijkheden. Omdat elke klant uniek is, opteren we voor een directe, niet opdringerige en heel persoonlijke aanpak. Op basis van van uw wensen en budget selecteren we de beste projecten uit ons uitgebreid aanbod. Tijdens de bezichtiging ligt de nadruk op het doelgericht bekijken en vergelijken van deze panden in combinatie met de regio. We adviseren en begeleiden onze klanten op alle vlakken: van fiscale zaken, vragen over verhuur, sleutelbeheer, verbouwingen tot de ideale inrichting. Wij gaan verder dan louter informeren en blijven u ook na overhandiging van uw sleutels bijstaan met raad en daad. De enorme tevredenheid van onze klanten is hét bewijs van onze deskundigheid. Bent u op zoek naar een nieuwbouw of bestaande woning om zelf van te genieten of een rendabele investering ? Bekijk onze website of bel ons vrijblijvend 7/7 voor meer informatie. Ter info: De bestaande woningen op deze website is slechts een kleine greep uit ons actuele aanbod. Mail of bel ons uw wenslijst door en wij sturen alle panden door die voldoen aan wat u zoekt. Tot binnenkort !

This broker is affiliated with

Logo BIV IPI

Contact form

Salutation*

I give permission to Second Home to use my data to find the perfect match in the field of holiday homes and I agree to the privacy conditions.

Offer CinBar Costa Blanca SLU

Subscribe newsletter

Subscribe to our newsletter and receive the latest news of Second Home Expo. Or receive every week the best properties in your mailbox. You can cancel your subscribtion at any time.Sign up