26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Een hypotheek in Spanje

Zoals elke editie van de Second Home beurs verlekkeren veel Nederlanders en Vlamingen zich op mooie huizen aan één van de Spaanse Costa’s. Spanje heeft zoveel te bieden; zon, zee, strand, cultuur en niet te vergeten het lekkere eten. Een lifestyle waar iedereen snel aan zou kunnen wennen. Sparen levert tegenwoordig nauwelijks iets op dus...
Lees meer

Waarom beleggen in recreatief vastgoed?

De voordelen van een tweede woning Steeds meer mensen worden eigenaar van een tweede woning. Investeren in een tweede woning is investeren in vrije tijd. Lijkt het u niet heerlijk om een plek te hebben waar u na een drukke werkweek of tijdens vakanties heen kunt gaan om het hectische dagelijkse leven even te verruilen...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 12

Droomt u ook van een tweede woning in Montenegro? In aflevering 12 interviewt Arno van Way Of Living Allain Silbernberg van First.

Waarom het goed is om te investeren in een vakantiewoning in Portugal

Als je investeert in een vakantiewoning in het buitenland, ontsnap je aan de vermogensrendementsheffing van box 3 uit je belastingaangifte. De heffing over een vakantiewoning in het buitenland gebeurt namelijk in het land waar de woning gelegen is. Denk je eraan om van je vakantiehuis je eerste woning te maken? Dan moet je rekening houden...
Lees meer

Wat je moet weten als je een tweede woning koopt

Droom je van een vakantiehuis in eigen land of het buitenland? Zorg dan dat je goed weet wat ‘een tweede huis’ betekent en hoe je de waarde bepaalt. En wat gebeurt er als je je tweede woning verhuurt? Vakantiehuis binnen of buiten Nederland Een tweede woning is een huis waarvan je de eigenaar bent maar...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 11

In aflevering 11 interviewt Arno van Way Of Living belastingadviseur Harjit Singh van ESJ over de belastingheffing van uw vakantiewoning.

Nieuwbouw of bestaande bouw?

Heb je plannen om een tweede woning te kopen in Spanje? Een belangrijke keuze is die tussen nieuwbouw of bestaande bouw. Een bestaand huis kopen Als je een huis wil kopen in Spanje, maakt de makelaar ter plaatse eerst een selectie van de beschikbare woningen. Hier kan je vervolgens zelf een schifting in doorvoeren. Op...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 10

In aflevering 10 interviewt Arno van Way Of Living Hielke Tillema van Kontour Vastgoed over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

Een tweede huis in Zwitserland

Velen dromen van een tweede thuis in een mooi land waar ze volop kunnen genieten. Steeds meer mensen kopen een woning in het buitenland, onder meer door de lage rente. Je hoeft er geen miljonair voor te zijn. Het is wel belangrijk om je vooraf goed te informeren. Zwitserland heeft heel wat te bieden voor...
Lees meer
1 2 3 20
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.