26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

SECOND HOME TV | Aflevering 4

In deze tropische aflevering interviewt Arno van Enjoy Life Media Jeroen van der Werff van NextHome B.V. / Grandwindsockbonaire over het kopen van een vakantiewoning op Bonaire.

Bestaande woning of nieuwbouw?

Heb je plannen om een tweede woning te kopen in Spanje? Een belangrijke keuze is die tussen een bestaand huis of een nieuwbouw. Een bestaand huis kopen Als je een huis wil kopen in Spanje, maakt de makelaar ter plaatse eerst een selectie van de beschikbare woningen. Hier kan je vervolgens zelf een schifting in...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 3

Arno van Enjoy Life Media / Waf of Living Interviewt Gerard Haagsma van Second Home Invest over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Portugal.

Een tweede huis in Zwitserland

Velen dromen van een tweede thuis in een mooi land waar ze volop kunnen genieten. Steeds meer mensen kopen een woning in het buitenland, onder meer door de lage rente. Je hoeft er geen miljonair voor te zijn. Het is wel belangrijk om je vooraf goed te informeren. Zwitserland heeft heel wat te bieden voor...
Lees meer

SECOND HOME TV | Aflevering 2

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen Bluebay Real Estate over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Curaçao.

Tips & Tricks: vakantiehuis kopen in Frankrijk

Wie droomt er niet van, een tweede huis in een zonovergoten oord? Een eigen huis in het buitenland: je hoort het steeds meer. Frankrijk is al jaren een zeer populaire bestemming als het gaat om het kopen van een vakantiehuis. Interessant: prijzen per populair departement Ondanks stijgende prijzen maar lage rente blijft de Franse vastgoed...
Lees meer

Een tweede woning in Spanje financieren

Als je een huis wil kopen in Spanje, moet je goed nadenken over de financiering. Je kan maximaal 70% van de aankoopsom in Spanje laten financieren. De bijkomende kosten bedragen gemiddeld 12,5% van het aankoopbedrag en moet je van je eigen middelen betalen. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden wanneer je woningen begint...
Lees meer

Second Home TV | Aflevering 1

Sanne en Arno van Enjoy Life Media Interviewen de Vakantiemakelaar over de laatste trends en tips met betrekking tot de aankoop van een vakantiewoning in Nederland.

Een vakantiewoning kopen raakt steeds meer in trek

Een vakantiewoning, waar je de waan van alledag even heerlijk van je af kunt zetten, raakt steeds meer in trek. Toch komt er heel wat kijken bij de aanschaf van zo’n tweede woning. “Een NVM-aankoopmakelaar kan hierbij adviseren en ontzorgen”, aldus NVM-voorzitter Ger Jaarsma. De markt voor tweede woningen in Nederland groeit de laatste jaren...
Lees meer

Vakantiehuis kopen in Turkije. Is dit het moment?

De euro is in Turkije steeds meer lira waard. Bovendien is de spaarrente lager dan ooit. Veel buitenlanders grijpen deze kans om goedkoop een tweede woning in Turkije te kopen. Dalende prijzen Turks vastgoed Uit cijfers van het Turks statistisch instituut TurkStat blijkt dat de woningverkopen aan buitenlanders in juli 2018 stegen met 65% ten...
Lees meer
1 2 3 18
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.