8 - 10 maart    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Uitnodiging Second Home Beurs

Registreer u vandaag via onderstaand formulier en bezoek de Second Home Beurs gratis. Naast gratis entree ontvangt u ook het beursmagazine, een lekker wijntje bij de wijnbar en kunt u op de beurs genieten van ons dagelijks seminarieprogramma. Kortom, op de Second Home beurs vindt u alle informatie die u zoekt over een tweede huis. Onze exposanten kijken er naar uit om uw droom werkelijkheid te maken

Registreer nu en bezoek de Second Home Beurs gratis

Droomt u van een tweede huis in binnen- of buitenland? Wenst u juridische en fiscale informatie omtrent de aankoop van een tweede huis? Ontdek meer dan 25 landen, waaronder toplocaties Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Italië en een uitgebreid dagelijks seminar programma.

Registreer u nu online en bezoek de Second Home Beurs gratis. Na registratie ontvangt u uw ticket per email.

 

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.