4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Bezoek de Second Home Beurs

Droomt u ook van een vakantiehuis in het binnen- of buitenland waar u kunt genieten van een prachtige vakantie? Of wilt u investeren in een tweede woning met een gegarandeerd rendement? Dan bent u op de Second Home Beurs aan het goede adres. De aanwezige deskundigen geven u de nodige informatie en helpen u graag bij het vervullen van uw droom. Meer informatie nodig over een bepaald onderwerp? Bekijk dan zeker ook het seminarieprogramma.


Openingsuren

De Second Home Beurs in Maastricht is zaterdag en zondag geopend vanaf 10:00 tot 17:00.


Beurslocatie

De editie van de Second Home Beurs in Maastricht vindt plaats in het Mecc Maastricht.Gebruik Google Maps voor de meest actuele route Latitude: 50.837725 | Longitude: 5.713192


Parkeren

Het parkeertarief voor de parkeervoorzieningen van MECC Maastricht bedraagt 3 euro per (aangebroken) uur, met een maximum van 12 euro per 24 uur. U kunt parkeren in de parkeergarage P5.


Openbaar vervoer

Het Mecc in Maastricht is goed bereikbaar met de trein. Het beursgebouw ligt op 5 minuten lopen van station Randwijck. 


Mindervaliden

MECC Maastricht is prima toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. De gangpaden zijn allemaal vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig.


Toegang

De toegang tot de beurs bedraagt €15,00 per persoon. Wanneer u zich hier online registreert, ontvangt u € 5,00 korting per persoon. Na online registratie kunt u direct uw toegangskaart uitprinten en ontvangt u ook een kopie per email. U betaalt uw toegangsprijs op de beurs.


Hotel

Uw hotel kunt u eenvoudig boeken via deze link


Eten en drinken

In het restaurant op de beurs kunt u diverse etenswaren bestellen, zoals verse broodjes en warme gerechten. Ook kunt u als bezoeker een gratis wijntje proeven bij de Wine Bar, in het midden van de beurs. 


Wifi

Voor bezoekers van de beurs is er gratis wifi beschikbaar. U dient zich wel in te loggen en de algemene voorwaarden te accepteren. 


Toegang kinderen

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang, indien begeleid door een volwassen bezoeker.


Honden

Honden zijn toegelaten op de beurs wanneer u zelf zorgdraagt voor uw huisdier.

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.