4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

RTL komt met nieuw programma over 'zoektocht naar een tweede huis' ...

Way of living

RTL komt met nieuw programma over ‘zoektocht naar een tweede huis’ …

TV producent Enjoy Life Media gaat in opdracht van RTL, en in samenwerking met Second Home International & Homes for Leisure, een nieuw tv programma realiseren waarin de focus op de aankoop en verhuur van ‘tweede huizen’ in binnen en buitenland ligt.

In ‘Way Of Living’, dat vanaf 25 oktober op de buis komt, reizen RTL-presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers, gewapend met een koffer vol kopers- en kijkers-vragen door binnen- en buitenland. Ze proberen onderweg antwoorden te vinden op alles dat te maken kan hebben met het bezitten of kopen van een tweede huis. Daarvoor worden vastgoed projecten en investeringsobjecten in Nederland en de rest van de wereld bezocht, waarbij alle facetten in het traject ‘van dromen tot kopen’ aan bod komen. ‘Way Of Living’ wordt overgoten met een gelikt ‘travel & lifestyle’-sausje en in een vakantiejasje gestoken, waardoor de kijker het gevoel krijgt heerlijk mee op reis of op vakantie te gaan en zin krijgt in ‘een eigen plek onder de zon’…  De opnames voor het programma beginnen in maart en lopen door tot en met juli.

Uiteraard zullen de producenten van het programma ook op de Second Home beurs aanwezig zijn om het programma te promoten middels een eigen stand, en om vragen van exposanten te beantwoorden. Bovendien worden bezoekers van de beurs alvast warm gemaakt voor het RTL-programma middels banners, flyers, posters en promo’s op diverse tv schermen.

Meer weten over het programma, of interesse om deel te nemen? info@enjoylifemedia.nl

way-of-living rtl-4

 

 

Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.