28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Karakteristiek huis

€636.000

Provence, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-2312
Prijs : €636.000
Bouwjaar : 1800
Woning type : Karakteristiek huis
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 170 m²
Perceel opp. : 2,032 m²
Omschrijving

Op 2 kilometer van het centrum van Cotignac gelegen charmant woonhuis met zwembad en schitterend uitzicht op de omgeving. Woonoppervlak van circa 170 m². Begane grond met een entree met toilet, woonkamer met haard, keuken met haard en toegang tot terras, slaapkamer/kantoor en bergruimte. Op de eerste verdieping 2 slaapkamers, dressing, badkamer en toilet. Op de tweede verdieping een grote slaapkamer met balkon. Aan het huis vast bevindt zich een wasruimte. Prachtige tuin met oude bomen, zwembad en poolhouse. Diverse terrassen, carport en zomerkeuken om van het buitenleven te genieten. Waterput op eigen terrein en aansluiting op riolering. Airconditioning en dubbele beglazing. Op 50 minuten van de Middellandse zee. Voor liefhebbers van authenticiteit, comfort, vergezicht en makkelijke toegang tot het Provençaalse dorpsleven.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Provence
Plaats : omg. Cotignac
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.