9 - 11 Maart 2018 -  Jaarbeurs Utrecht 

Een goede, degelijke woning uit 2006 op rustige locatie

€216.000

Dordogne, Frankrijk

Gegevens
Woning ID : 27-2665
Prijs : €216.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 0
Badkamers : 0
Type bouw :
Bebouwde opp. : 130 m²
Perceel opp. : 8,900 m²
Omschrijving

Zeer rustig gelegen villa aan de rand van een gehucht in het ‘forêt de La Double’, op 8 kilometer. De villa is gebouwd in 2006 en heeft bijna 9.000 m² grond. Open uitzicht op de bosrijke omgeving. Woonoppervlak van 130 m² met o.a. een entree met toilet, woonkamer van 32 m² met plavuizen vloer, houtkachel, 2 tuindeuren naar terras en tuin, geëquipeerde keuken van 14 m², gang, bijkeuken van 10 m² met plavuizen vloer en tuindeur naar terras, slaapkamer van 12 m² met tuindeur naar terras en een badkamer. Garage. Boven de masterbedroom van 16 m² met dressing en eigen badkamer ensuite, nog eens 2 slaapkamers en een badkamer. Verwarming d.m.v. elektrische kachels en overal dubbele beglazing.

Adres
Land : Frankrijk
Provincie : Dordogne
Plaats : omgeving Ribérac
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
B&D France
05 25 68 44 88
B&D France
Zuiderzeestraatweg Oost 71
8081 LB Elburg
Nederland
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.