4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

Price on request

Faro, Portugal

  • Ombria Resort

Basic Details
Listing ID : 6208
Price : Price on request
Year Built : 2019
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 0
Bathrooms : 0
Listing Type : New built
Location: : Golf
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

In het ongerepte, groene hart van de Algarve wordt het 5* Ombria Resort gerealiseerd. De kwalitatief hoogwaardige en luxe appartementen, townhouses en villa’s worden gebouwd midden in dit prachtige, glooiende landschap. Midden in het authentieke Portugal kunt u genieten van 5-sterren Viceroy hotelservices en het heerlijke klimaat van de Algarve. U ontsnapt aan de drukte van de kustgebieden maar tegelijkertijd is het strand toch binnen handbereik. Op het Resort is een 18 holes golfbaan, meerdere restaurants, zwembaden en een luxe Spa & Wellness. Het Viceroy hotel bestaat uit 24 kleinere gebouwen met ieder 2 of 3 woonlagen. Het hotel bestaat uit 76 hotel kamers én 65 residences welke worden verkocht. Deze Viceroy residences bestaan uit luxe studio’s, 1 en 2 slaapkamer appartementen. Alle residences zijn volledig ingericht en gemeubileerd volgens de 5 sterren norm van dit luxe hotel keten.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking
Furnished : Fully Furnished
Sauna
Address Map
Country : Portugal
State : Faro
County : Loulé
Zipcode : 8100-746
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Second Home Invest
+31 (0)85 065 36 72
Second Home Invest
Gronausestraat 710
7534 AM Enschede
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.