28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Moderne 3 bed luxevilla te koop in Javea

€565.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1163-62771
Prijs : €565.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 0 m²
Perceel opp. : 1,000 m²
Omschrijving

Prachtige design villa ust 7 minuten van het zandstrand strand van Javea.De urbanisatie is een van de meest moderne in Javea en heeft een perfecte infrastructuur met inbegrip van riolering, belangrijkste gas, alle kabels underground, straatverlichting aso. Het perceel 1000sqm is volledig vlak dat de villa is volledig gericht naar het zuiden om te maximaliseren de zonneuren gedurende het hele jaar.De villa is ontworpen op een verdieping voor comfortabel wonen met een master bedroom met bad badkamer en directe toegang tot het zwembad en twee slaapkamers met een gedeelde badkamer.Een grote leefruimte met open keuken en ook directe toegang tot de terrasses en zwembad maakt het zeer gemakkelijk om te genieten van deze villa.Achter de keuken vinden we een opslag en een Wasserij.De grote terrases en privé zwembad nodigt u uit om te genieten van de Spaanse manier van leven.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Javea
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Paradise Real etstae
+34 966472595
Paradise Real etstae
vda de la Libertad 47C, Bloque 5
03730 Javea
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.