4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Bestaande bouw

€111.000

Malaga, Spanje

Basic Details
Listing ID : 6264
Price : €111.000
Year Built : 0
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 0
Listing Type : Resale
Location: : Sea
Square Footage : 75 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Terrazas Costa del Sol is een unieke investering in een uitzicht over Gibraltar. Met 230 luxe appartementen en een groot aanbod in recreatiemogelijkheden is een investering in Terrazas Costa del Sol een goede keus. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor eigen gebruik bij dit project. U kiest voor een investering in één van de luxe appartementen van Terrazas Costa del Sol. Met een ligging aan de Middellandse zee en tussen de bergen is dit met recht een toplocatie. Een investering in deze luxe appartementen betekent voor u een direct rendement.

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Roof Deck
Parking
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : ES
State : Malaga
County : Manilva
Zipcode : 29692
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Groupe Pierre & Vacances Center Parcs Vastgoed
+31 10 498 98 00
Groupe Pierre & Vacances Center Parcs Vastgoed
Nieuwstraat 2-6
4461 CG Goes
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.