4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Townhouse Bestaande bouw

€995.000

Gerona, Spanje

Basic Details
Listing ID : 6363
Price : €995.000
Year Built : 0
Property Type : Townhouse
Bedrooms : 12
Bathrooms : 7
Listing Type : Resale
Location: : Rural
Square Footage : 2,200 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Het landgoed bestaat uit 3 hoofdgebouwen en verschillende bijgebouwen die verbonden zijn via een grote tuin en verschillende terrassen. Hier kunt u genieten van de rust en vrede van deze prachtige omgeving. Het hoofdgebouw, van 675 m2, bevat ruime en lichte kamers die perfect gerestaureerd zijn met hoogwaardige materialen. nnVerbonden met het hoofdgebouw via een stenen brug, ligt een rond gebouw van 585 m2 dat momenteel bedoeld is als restaurant voor 150 personen in het bovenste gedeelte en een kelder in het onderste gedeelte. nEen paar meter van het hoofdgebouw af ligt een gebouw van 400 m2 verdeeld in drie onafhankelijke volledig uitgeruste huizen. nnHet landhuis wordt aangevuld met meer dan 400 m2 aan bijgebouwen die momenteel gebruikt worden als garage en werkplaatsen. nnEen landhuis vol met verschillende mogelijkheden en met een zeer goede bereikbaarheid. Het ligt op 2 km van alle voorzieningen en winkels, 15 km van Olot, 30 km van Girona en 120 km van Barcelona. n

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Fireplace
Parking : 4
Furnished : Fully Furnished
Address Map
Country : ES
State : Gerona
Zipcode : 17172
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
API INTERNATIONAL REAL ESTATE
+34670335835
API INTERNATIONAL REAL ESTATE
Gran Via de les Corts Catalanes, 622, pral
08007 Barcelona
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.