26 - 27 januari 2019 -  Mecc Maastricht | 8 - 10 maart 2019 Jaarbeurs Utrecht

Chalet Bestaande bouw

€209.999

Granada, Spanje

Array ( [0] => Array ( [item_id] => 291771 [category] => video_embed [path] => [url] => https://www.youtube.com/watch?v=ewf6gmFoRAc&t=4s [size] => [title] => Valle de Lecrín [description] => Valle de Lecrín, Granada [ext] => [raw] => Array ( [id] => 291771 [parent_kind] => 0 [parent_id] => 10879 [item_type] => video [item_cat] => video_embed [item_name] => Valle de Lecrín [creation_date] => 2018-03-07 09:41:02 [edit_date] => 2018-03-07 10:41:13 [enabled] => 1 [item_extra1] => Valle de Lecrín, Granada [item_extra2] => https://www.youtube.com/watch?v=ewf6gmFoRAc&t=4s [item_extra3] => [item_extra4] => [item_extra5] => [params] => [index] => 1.00 )))
  • https://www.youtube.com/watch?v=ewf6gmFoRAc&t=4s

    Valle de Lecrín

    Valle de Lecrín, Granada

Gegevens
Woning ID : 6370
Prijs : €209.999
Bouwjaar : 0
Woning type : Chalet
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type bouw : Bestaande bouw
Locatie: : Landelijk
Bebouwde opp. : 244 m²
Perceel opp. : 408 m²
Omschrijving

nNieuwe villa met 3 verdiepingen, zwembad, garage en tuin.nnOp de begane grond is een grote garage met automatische poort en zeer goede verlichting.nnDe eerste verdieping is toegankelijk via een mooie veranda en wordt verdeeld in een grote woonkamer met open haard, een keuken , een badkamer met douche en de hal.nnDe tweede is beschikbaar in drie slaapkamers met airconditioning, een met een balkon, een studeerkamer en een badkamer met ligbad.nnHet is omgeven door heggen, heeft een zwembad, zonnepanelen in bedrijf, een tuin met druppelirrigatie en grote ruimtes, ideaal om in de tuin te leven als een barbecue of om de frisse lucht op te snuiven. Als u meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Openhaard
Patio
Gemeubileerd : Volledig gemeubileerd
Garage
Adres
Land : ES
Provincie : Granada
Plaats : Durcal
Postcode : 18650
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Fides Home
+34 667966197 and
Fides Home
Horno Street, 1
18650 Durcal
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.