4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Bestaande bouw

€345.000

Salzburgerland, Oostenrijk

Basic Details
Listing ID : 6384
Price : €345.000
Year Built : 2008
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 1
Listing Type : Resale
Location: : Ski
Square Footage : 69 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

3-Kamer apartement, gelegen in het centrum van het gezellige Maria Alm.nHet apartement bevindt zich op de 2de verdieping van een kleinschalig apartementen complex. (lift aanwezig)nHet beschikt over 2 balkons, 1 op de noordkant met uitzicht op het Steinernen Meer en 1 op de zuidkantnmet uitzicht op het centrum en de skipiste.nEr zijn 2 slaapkamers, 1 badkamer met bad en douche, seperate toilet, aparte ruimte met wasmachine enneen woonkeuken. In de kelder bevindt zich nog een berging en een gemeenschappelijke fietsenkelder.nHet apartement wordt gemeubileert verkoch

Features
Balcony
Parking : 1
Address Map
Country : AT
State : Salzburgerland
County : Maria Alm
Visit us at the following exhibitions:
Astrid Griffioen
00436648575377
Astrid Griffioen
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.