28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Villa Nieuwbouw

€309.900

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 6390
Prijs : €309.900
Bouwjaar : 2018
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Aan zee
Bebouwde opp. : 185 m²
Perceel opp. : 200 m²
Omschrijving

Prachtige residentie Palm Beach II.nnBestaande uit 16 villa’s met elk een eigen privé zwembad. De villa’s hebben 130m2 bewoonbare oppervlakte verdeeld over 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers treffen we een ruime woonkamer met keuken aan en een slaapkamer met badkamer. Op Het 1ste verdiep zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 met ensuite badkamer, daarnaast is er ook nog een aparte badkamer. Zwembad van 6×3 in de prijs inbegrepen.nHet grootste outdoor winkelcentrum van Europa is op slechts 500m gelegen!nnPrijzen vanaf 309.900 euro tot 359.000 euro. Alle beschikbare units, algemene info en plannen beschikbaar op kantoor.nBelgische vertrouwenspersoon ter plaatse! Wij begeleiden u in het Nederlands tot na de aankoop.

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Patio
Dakterras
Parkeerplaats : 1
Adres
Land : ES
Provincie : Alicante
Plaats : Orihuela-Costa
Bezoek ons op de volgende beurzen:
Deze aanbieder is niet aanwezig op de Second Home Beurs
Immo-s
058593333
Immo-s
Westendelaan 293
8434 Westende
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.