4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€450.000

Balearen, Spanje

  • https://youtu.be/OfQKaABU8Gc

    Royal Blue

    Spacious 3-bedroom apartments with sea views and direct access to Cala Mesquida. Communal pool and garden for the exclusive use of property owners. For sale direct from the developer.

Basic Details
Listing ID : 6418
Price : €450.000
Year Built : 2019
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 3
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 110 m²
Lot Area : 140 m²
Property Description

Het moderne, residentiële complex in mediterrane stijl van Royal Blue bevindt zich op 200 meter van Cala Mesquida, en heeft een rechtstreekse toegang tot het strand.nnRoyal Blue bestaat uit één gebouw waarin ruime woningen met 3 slaapkamers zijn ondergebracht. U kunt er genieten van een fantastisch uitzicht op de zee en een spectaculair kleurenspel van tinten blauw en turkoois.nnDit exclusieve bouwproject omvat een zwembad en een gemeenschappelijke tuin die alleen toegankelijk zijn voor de eigenaars.nnElke woning beschikt over een bovengrondse parkeerplaats in het complex.nnRechtstreekse verkoop bij de projectontwikkelaar.nnDit exclusieve bouwcomplex bestaat uit slechts 17 woningen met ruime terrassen, 3 slaapkamers en 2 badkamers. De appartementen op de benedenverdieping beschikken bovendien over een privétuin, en de dakappartementen over een zonneterras waar u van een magnifiek uitzicht op de baai kunt genieten. Ze zijn allemaal voorzien van een ruime huiskamer-eetkamer, een open keuken met bar, 2 badkamers (1 en suite) en een washok.nnAFWERKING VAN TAYLOR WIMPEY SPANJEnnDe bouwprojecten van Taylor Wimpey Spanje voldoen altijd aan de strengste kwaliteitsnormen.nnOnze woningen beschikken over gemeubelde en volledig ingerichte keukens met oven, vitrokeramische kookplaat en dampkap, en badkamers met uitstekende, keramische afwerking en kwaliteitskranen.nnDankzij de thermische en akoestische isolatie kunt u in alle rust genieten.nnWe beschikken over meer dan 60 jaar bouwervaring aan de Spaanse kust. Al meer dan 5000 klanten hebben ons hun vertrouwen geschonken.n

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Parking : 1
Address Map
Country : ES
State : Balearic
County : Cala Mesquida
Zipcode : 07589
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Taylor Wimpey
+34 971 70 69 72
Taylor Wimpey
Aragon 223
07008 Palma de Mallorca
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.