28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Appartement Quesada - Costa Blanca - Spanje

€153.500

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 1971
Prijs : €153.500
Bouwjaar : 2016
Woning type : Appartement
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Type bouw : Nieuwbouw
Locatie: : Dorp / Stad
Bebouwde opp. : 70 m²
Perceel opp. : 100 m²
Omschrijving

Residentieel complex samengesteld uit villa’s met 2 of 3 slaapkamers en duplexstijl appartementen. Het project is gelegen in Quesada, dichtbij alle voorzieningen en diensten om er het hele jaar door te wonen. Het project ontleent zijn naam aan het natuurpark van La Mata en dit omwille van de prachtige meerzichten vanuit de woningen. De grootste pluspunten van deze villa’s zijn het moderne design en de uitstekende kwaliteit van de gebruikte materialen. Er zijn verschillende pakketten met extra’s voor een zeer gunstige prijs zodat deze woningen kunnen gepersonaliseerd worden naar uw smaak.

Belangrijkste Kenmerken

2 Slpk., 2 Badk., 70 m2 Dichtbij restaurants, Alarm, Pre-installatie airco, Satellietschotel, Dubbele beglazing, Parking op perceel, Barbecue, Ingebouwde kasten, Aanpalende badkamer

Kenmerken
Zwembad
Airconditioning
Tuin
Balkon
Patio
Dakterras
Parkeerplaats
Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Quesada
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Atlas International
+31 6 28944827
Atlas International
Ramón y Cajal, s/n
03189 Orihuela Costa, Alicante
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.