4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€199.000

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 1976
Price : €199.000
Year Built : 70
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 2
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 0 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

De El Cabo II appartementen bieden u de zeldzame mogelijkheid om een appartement te kopen in één van de meest begeerde regio’s in Spanje, Mil Palmeras. Deze appartementen met 2 of 3 slaapkamers bieden prachtige zeezichten aan één van de mooiste kustlijnen van de Costa Blanca. Dit complex is gelegen op slechts 100 meter van het schitterende “blauwe vlag” strand van Mil Palmeras en is gebouwd in een toffe moderne stijl. Elk appartement werd naar een zeer hoog niveau afgewerkt met de meest moderne installaties. Dit complex heeft ook een zwembad en een uitgebreide tuin om te genieten van een unieke ervaring, zowel binnen als buiten uw woning. Met het strand op een steenworp is het ook goed om te weten dat er verschillende golfterreinen makkelijk te bereiken zijn en winkels, bars en restaurants van Mil Palmeras liggen op wandelafstand. Met de luchthavens van Murcia en Alicante op korte afstand wil dit ook zeggen dat dit complex zeer gemakkelijk te bereiken is. Je bent op wandelafstand van de zee en met meer dan 320 dagen zon per jaar bent u verzekerd van een goede investering, of u nu op zoek bent naar een verhuurinvestering, een vakantiewoning of een woning voor permanente bewoning.

Belangrijkste Kenmerken

2 Slpk., 2 Badk., 69 m2 Schitterende zichten, dichtbij winkels, Gemeenschappelijke tuin, Dichtbij restaurants, dichtbij busroutes, Witgoed , Gemeenschappelijk zwembad, Afgesloten complex, Pre-installatie airco, Dubbele beglazing, Ondergrondse parking , Ingebouwde kasten, Bergruimte, Bijkeuken, Aanpalende badkamer

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Balcony
Roof Deck
Parking
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : Pilar De La Horadada
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Atlas International
+31 6 28944827
Atlas International
Ramón y Cajal, s/n
03189 Orihuela Costa, Alicante
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.