4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€159.900

Murcia, Spanje

Basic Details
Listing ID : 1978
Price : €159.900
Year Built : 2016
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 0
Bathrooms : 2
Listing Type : New built
Location: : Village / City
Square Footage : 82 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

Luxueuze nieuwbouw appartementen – slechts 8 verkrijgbaar – met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Kies uit een appartement op de gelijkvloers met terras of een penthouse met een privé-solarium. De nieuwe fase biedt gemeenschappelijke tuinen met zwembad. Deze appartementen zijn gelegen in Torre De La Horadada op slechts 400 meter van de prachtige Middellandse zee stranden. Geen wagen nodig: 4 minuten naar het strand en 6 minuten naar het dorp met winkels, bars, bistro’s, cafés en restaurants, banken. Er zijn ook verschillende golfterreinen in de regio, plus een mooie haven met mooie bars en cafes om van de boten te genieten. Als u naar de natuur op zoek bent zijn er enkele prachtige groenzones. Dit complex is goed bereikbaar vanuit de San Javier (Murcia) luchthaven en de luchthaven van El Altet (Alicante) en de AP7 autosnelweg. Een schitterende kans om te genieten van een uitzonderlijk klimaat dichtbij de warme en kalme Middellandse Zee, gekend voor zijn helende krachten

Belangrijkste Kenmerken

3 Slpk., 2 Badk., 82 m2 dichtbij winkels, Dichtbij restaurants, dichtbij busroutes, Gemeenschappelijk zwembad, Pre-installatie airco, Dubbele beglazing, Ingebouwde kasten, Aanpalende badkamer

Features
Swimming Pool
Airconditioning
Garden
Balcony
Roof Deck
Parking
Address Map
Country : ES
State : Murcia
County : Torre De La Horadada
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Atlas International
+31 6 28944827
Atlas International
Ramón y Cajal, s/n
03189 Orihuela Costa, Alicante
Spanje
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.