4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

Price on request

Tirol, Oostenrijk

Basic Details
Listing ID : 1083
Price : Price on request
Year Built : 2015
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 4
Bathrooms : 4
Listing Type : New built
Location: : Ski
Square Footage : 150 m²
Lot Area : 0 m²
Property Description

RESIDENZ DRACHENSTEIN is een topkwaliteit appartementencomplex, mooi, rustig en centraal gelegen in het dorp Niederau op slechts circa 500 meter van de skiliften. Het centrum van het dorp bevindt zich vlakbij de locatie. De appartementen en Penthouses hebben een zuid en/of zuid-west ligging en hebben allemaal een wijds uitzicht op de Wildschönauer Bergen, het dorp Niederau en de afdalingen van het lokale Markbachjoch skigebied.

Er komen in totaal 25 appartementen, variërend van 30 tot wel 150 m2 (voor 2 tot 8/10 personen). Het gebouw kenmerkt zich door een traditionele, warme (veel hout) Oostenrijkse uitstraling van buiten, veel glas en prachtige, ruime terrassen en/of balkons en een modern, design-achtige look van binnen, conform het ROMEX concept.

Alle appartementen worden volledig turn-key ingericht en opgeleverd en zijn o.a. voorzien van een luxe design keuken, veelal meerdere luxe badkamers, comfortabele meubelen, uitstekend slaapcomfort, WIFI-internet, intercom, I-pod dockingsstation, meerdere Smart-TV’s etc.. Ook beschikt elk appartement over een privé berging en één of meerdere parkeerplaatsen.

Het appartementencomplex zal worden voorzien van een luxe wellnessruimte met jacuzzi, sauna, hamam, douches etc.. Tevens zal er een receptie, separate was- en droogruimte en skidepot zijn. In de inpandige parkeergarage treft u de vele garageplekken aan. Vanuit de parkeergarage heeft u direct toegang (via lift of trap) tot het appartementsgebouw. Uiteraard is de residentie voorzien van een lift.

Features
Swimming Pool
Jacuzzi
Balcony
Parking
Furnished : Semi Furnished
Sauna
Address Map
Country : AT
State : Tirol
County : Niederau
Visit us at the following exhibitions:
  • NL
  • BE
Romex Investments B.V.
+31 (0) 79 361 59 2
Romex Investments B.V.
Rontgenlaan 1
2719 DX Zoetermeer
Nederland
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.