4 - 6 oktober    |   Jaarbeurs Utrecht    |    10.00 - 17.00

Appartement Nieuwbouw

€297.500

West Flanders, België

Basic Details
Listing ID : 2005
Price : €297.500
Year Built : 2016
Property Type : Flat/Apartment
Bedrooms : 3
Bathrooms : 1
Listing Type : New built
Location: : Sea
Square Footage : 86 m²
Lot Area : 86 m²
Property Description

Residentie Wanderer telt vijftien villa-appartementen en garages, die te koop worden aangeboden vlak bij het strand en de surfclub Sycod.

Bij het interieur van de villa-appartementen is niets aan het toeval overgelaten. De continue samenwerking tussen de architect en onze binnenhuisarchitecte resulteerde in de ontwikkeling van ruime en toegankelijke woonappartementen waarin wooncomfort en functionaliteit hand in hand gaan.

Alle appartementen hebben grote raampartijen waardoor er een optimale lichtinval aanwezig is. Vanop de ruime zonneterrassen kan u eindeloos genieten van de gezonde zeelucht.

De residentie is luxueus afgewerkt met een eigentijdse, ingerichte keuken en badkamer. De appartementen hebben ofwel twee of drie slaapkamers.
Gezien de ruime oppervlaktes van de appartementen kan er permanent gewoond worden.

Features
Airconditioning
Garden
Balcony
Roof Deck
Parking
Address Map
Country : BE
State : West Flanders
County : oostduinkerke
Zipcode : 8670
Visit us at the following exhibitions:
  • BE
Immo Lippens
+32 475 83 74 04
Immo Lippens
Leopold II Laan 27
8670 Oostduinkerke
België
Contact Agent
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.