28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa del Sol

€875.000

Andalusië, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-76840
Prijs : €875.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Villa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 4
Type bouw :
Bebouwde opp. : 179 m²
Perceel opp. : 610 m²
Omschrijving

‘Schoonheid op basis van kwaliteit’ is het motto van de ontwikkelaar, die in samenwerking met een gerenommeerd architectenbureau deze impressionante woning heeft ontworpen. De villa heeft 3 slaapkamers met ieder een eigen en-suite badkamer en is voorzien van een ruime onderbouw die niet is meegeteld in het woonoppervlak. De woning is naar eigen smaak in te richten met een ruime materiaalkeuze en wordt geleverd met airconditioning, vloerverwarming in de gehele woning en een volledig uitgeruste SieMatic keuken. Deze spectaculaire villa is één van de 4 modellen die onderdeel uitmaken van een kleinschalige residentie bestaande uit 20 vrijstaande villa’s op ruime percelen van minimaal 550m2. Strak modern design en ultiem wooncomfort gelegen aan een beschermd bos van ruim 50.000m2. Een geweldige locatie tussen Marbella en Estepona, omringt door golfbanen en minder dan 2 km van het strand. Ook bent u binnen 10 minuten in Benhavis, het culinaire hart van de Costa del Sol. Vraag nu meer informatie aan!

Adres
Land : Spanje
Provincie : Andalusië
Plaats : Estepona
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.