28 - 30 September 2018 -  Jaarbeurs Utrecht | 10.00 uur - 17.00 uur

Costa Blanca Zuid

€160.000

Alicante, Spanje

Gegevens
Woning ID : 41-9165
Prijs : €160.000
Bouwjaar : 0
Woning type : Apartment
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type bouw :
Bebouwde opp. : 77 m²
Perceel opp. : 86 m²
Omschrijving

Deze splinternieuwe residentie wordt momenteel gebouwd in een buitenwijk van Torrevieja, slechts 300 meter van de kustlijn! De gehele project is zeer doordacht en draagt de ECO naam wegens de gunstige indeling van alle appartementen (woon- en slaapkamers altijd gericht naar Oost, Zuid of West) de kruisventilatie (Ventilatie in elke ruimte, waarbij gedacht is aan de normale windrichtingen), het efficiente airco systeem (de hitte van het systeem wordt hergebruikt voor de warmwater voorziening) en vele andere ecologisch oplossingen. De woningen zijn beschikbaar in 2- en 3 slaapkamer modellen (met tuin óf dakterras), welke allen een plaats in de ondergrondse garage bij de prijs inbegrepen hebben.

Adres
Land : Spanje
Provincie : Alicante
Plaats : Torrevieja
Bezoek ons op de volgende beurzen:
  • NL
  • BE
Casa Las Dunas
0034965724489
Casa Las Dunas
C/Mediterraneo 8
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje
Contact
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Spanje? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Frankrijk? Ontvang gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Portugal? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over kopen van een vakantiewoning in Oostenrijk? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.
Download gratis het whitepaper
Alles weten over het verhuren van een vakantiewoning? Download gratis ons whitepaper, het whitepaper wordt verzonden naar het opgegeven emailadres.